Rickard Operasångare Gått Ner I Vikt

Rickard Operasångare Gått Ner I Vikt |Läkarpersonalen upptäckte att jag hade en inflammation och att värdena inte låg där de skulle ha varit förra sommaren. Mitt blod, lever och tarmar var alla i ett tillstånd av stress och obalans, och hela paketet påverkades. “Jag skulle helt enkelt inte ha varit en särskilt god Gud för universum som är min kropp”, fortsätter han. “Det skulle ha varit slöseri med allas tid.”

Rickard ser det som en möjlighet att göra några betydande förändringar i sitt sätt att leva. Han har ändrat sin kost, ökat tiden han lägger ner på att meditera, påbörjat en träningsrutin och börjat ge råd. Minst sagt kan skillnaden ses, vilket framgår av bilden som var med i inlägget. Han vill dock klargöra att fokus inte låg på personens yttre.

Jag har inte gett upp, vågen och måttbanden är förbjudna, och det har aldrig nämnts ett enda nämnt om att gå ner i vikt eller Beach2020. Vidare hävdar han att “det ENDAST har handlat om att försiktigt klappa kroppen och få den att kännas lite mer älskad.”

Rickard Söderberg fortsätter sitt uppdrag att sprida kärlek genom sitt författarskap genom att förespråka att vi alla ska älska våra kroppar, trots de skavanker som de kan innehålla.

Rickard Operasångare Gått Ner I Vikt
Rickard Operasångare Gått Ner I Vikt

“Vi är alla vackra och underbara EXAKT som vi är, och om vår hälsa tillåter det, låt oss bara fortsätta att ömt klappa våra mjuka vader, benvader, krokiga näsor, dubbelhakor, håriga axlar och närsynta ögon eftersom de tillåter oss att skratta , dansa, sjung, älska och fira livet.” “Vi är alla vackra och underbara EXAKT som vi är. Nu när min hälsa har förbättrats kan jag göra det en gång till, och det är det som gör kroppen så otrolig!

Rickard ser det som en möjlighet att göra några betydande förändringar i sitt sätt att leva. Han har ändrat sin kost, ökat tiden han lägger ner på att meditera, påbörjat en träningsrutin och börjat ge råd. Minst sagt kan skillnaden ses, vilket framgår av bilden som var med i inlägget. Han vill dock klargöra att fokus inte låg på personens yttre.

En vältränad kropp kan ses träna på Söderbergs senaste Instagram-bild, som togs inne i ett gym. Rickard är dock snabb med att stressa upp att han inte har gått igenom några förändringar vad gäller sitt fysiska utseende.

“Det har ENDAST handlat om att klappa lätt på kroppen och få den att kännas lite mer uppskattad”, förklarade hon. Vi är alla underbara och vackra PRECIS SOM VI ÄR, och om vår hälsa tillåter, låt oss bara fortsätta att kärleksfullt klappa våra mjuka vader, benvader, krokiga näsor, dubbelhakor, håriga axlar och närsynta ögon eftersom de tillåter oss att skratta, dansa, sjung, älska och fira livet”, skriver han. “Vi är alla vackra och underbara PRECIS SOM VI ÄR.”

Efter det fick han chansen att göra något åt ​​omständigheten och han har under hösten ägnat en hel del tid åt att läsa om hur han kan ta hand om sin kropp på ett så effektivt sätt som möjligt.

Det faktum att detta inte har något alls att göra med ytan och hur det ser ut är det enskilt viktigaste för mig. Det handlar inte om att minska sitt kroppsfett. Det har ingenting att göra med mätverktyg som måttband och vågar. Det har gått trettio år sedan jag hade en våg senast, och jag har inga planer på att börja igen. Det borde helt enkelt handla om hur man mår på insidan. Det är viktigare att vara glad på insidan än något annat, för vi mår alla helt okej som vi är.

Min kropp är otrolig, och jag har behållit den under de senaste 43 åren. en kropp som har gett mig förmågan att älska, skratta, dansa och sjunga samtidigt som jag firar livet. Men under sommaren 2017 fick min primärvårdsläkare reda på att jag hade en inflammation, och mina avläsningar var avvikande från vad de borde ha varit. Enligt vad Rickard säger, “Jag var bara inte en särskilt anständig Gud mot världen som är min kropp.” Han fortsätter med att säga:

En något modifierad kostplan, en ökad mängd meditation, en ökad mängd fysisk aktivitet och lite extra samtalsterapi. Men framför allt mycket mer lust och lek för att utveckla styrkan att fortsätta berika världen med musik och kärlek. Aldrig en gång har det varit en diskussion om att komma i form eller om år 2020.