Hur Lång Är Ariana Grande

Hur Lång Är Ariana Grande |Ariana Grande gjorde sin debut som skådespelerska år 2008 och medverkade i musikalen 13 i rollen som Charlotte. Hon porträtterade Cat Valentine i Nickelodeon-sitcomen Victorious från åren 2010 till 2013, showens fulla körning. Delen av Cat i Sam & Cat, som är en spinoff av både Icarly och Victorious, är en annan som Grande har spelat. Premiären av Sam & Cat ägde rum den 29 september 2013 i Sverige.

Ariana Grande nådde mainstreamframgång som sångerska med släppet av låten “The Way” från hennes debutstudioalbum Yours Truly i mars 2013. Detta var också året då hon blev erkänd för sina talanger inom tv-branschen. Året efter det, som var året då hon blev en stor aktör i musikbranschen, släppte hon jättelåten “Problem” från sitt album “My Everything”.

Efter en Ariana Grande-konsert den 22 maj 2017 utförde en självmordsbombare ett överfall på Manchester Arena, vilket resulterade i att 22 personer dog. Två veckor senare, den 4 juni, gjorde hon ett framträdande på One Love Manchester, ett välgörenhetsevenemang som anordnades på Old Trafford Cricket Ground den 4 juni för att minnes offren för attacken som ägde rum den 22 maj.

Positions, Ariana Grandes sjätte studioalbum, släpptes i oktober 2020Excuse Me, I Love You var namnet på konsertvideon som Ariana Grande släppte den 21 december 2020, exklusivt via Netflix. Videon filmades under Sweetener World Tour.

RIAA har belönat Grande med platinacertifiering för fem av hennes studioalbum. Hon har fler kvinnliga prenumeranter än någon annan dam på både YouTube och Spotify. Grande är mottagare av tre American Music Awards, två Grammy Awards, en Brit Award, nio MTV Video Music Awards och tre MTV Europe Music Awards. Hon har även vunnit Brit Award. Nickelodeon Kids’ Choice Awards har vunnits av Grande totalt fem gånger.

De tre singlarna från Thank U, Next, “7 Rings”, “Break Up with Your Girlfriend, I’m Bored” och “Thank U, Next” placerade sig på plats ett, tvåa och trea för veckans slut. 23 februari 2019. Denna prestation gjorde Grande till den första soloartist som tog alla tre toppplatserna på Billboard Hot 100 och den första artisten att göra det sedan The Beatles 1964.

Hur Lång Är Ariana Grande
Hur Lång Är Ariana Grande

Grande erkändes som en av Time Magazines 100 mest inflytelserika personer i världen för åren 2016 och 2019.Sångare. Född i Boca Raton, Florida, i USA den 26 juni 1993. Det uppskattas att Ariana Grandes förmögenhet ligger någonstans i närheten av 1,4 miljarder norska kronor. Hon gjorde sin professionella debut i Broadway-musikalen 13 år 2008.

Hur Lång Är Ariana Grande
1.59 meters

Hon blev känd för sitt framträdande som Cat Valentine i tv-programmen Victorious (som sändes på Nickelodeon från 2010 till 2013) och Sam & Cat (som sändes från 2013) till 2014). Efter att chefer för Republic Records hittade inspelningar av hennes coverlåtar på YouTube 2011, fick hon så småningom ett skivkontrakt med skivbolaget.

Under hela sin karriär har Grande hedrats med en rad olika utmärkelser. Utöver sitt arbete inom musiken är Ariana Grande den kvinna som har flest följare på Instagram, och hon använder sin viktiga plattform för att kampanja för jämställdhet mellan kön, ras och hbt-personer. Dessutom har försäljningen av hennes prisbelönta doftmärke överstigit 500 miljoner dollar över hela världen.

Vi gillar också att Grande har ett sinne för humor om sig själv och inte försöker dölja det faktum att hon, som alla andra, kan göra fel. Faktum är att sångerskan i “Positions” har sagt att det är viktigt för henne att vara ärlig om sina brister och att aldrig dölja den person hon verkligen är.

“Om jag ska bli en förebild är det sista jag borde göra att vara felfri för det är inte genomförbart”, sa hon under ett exklusivt framträdande för BBC 2018. “Om jag ska vara en förebild , det sista jag borde göra är att vara perfekt”, fortsatte hon.

Att säga något i stil med: “Så länge jag är ärlig och verklig och jag delar mitt sanna jag med mina följare, är det det bästa jag kan göra eftersom det är så att de kan göra samma sak”, är ett bra sätt att motivera dig själv att vara sanningsenlig och autentisk.

När Ariana Grande inte uppträder inför sin legion av beundrare, byter hon då från sina höga klackar och till något mer bekvämt? 2017 svarade hon med “Det beror på.” “Ibland kommer jag att gå över till skor, och andra gånger kommer jag att gå tillbaka till att bära stövlar med klack.”