Little Jinder Barn

Little Jinder Barn |Little Jinder är barnbarn till Curt Einar Jinder och dotter till Bjorn Stove och folkmusikern Sa Jinder Hennes far är Björn Stove. Little Jinder har tidigare erfarenhet av att bo i England, där hon gick på Paul McCartneys The Liverpool Institute for Performing Arts för att vidareutbilda sig inom scenkonst.

Musikkarriär Edit Little Jinder gjorde sin musikdebut i augusti 2008 med släppet av Polyhedron EP. Detta följdes upp i mars 2009 med släppet av Youth Blood 12″, som båda släpptes av det amerikanska skivbolaget Trouble & Bass Recordings.

Sedan dess har hon varit i både Europa och USA i ordning att spela konserter där Under början av året 2010 var hon medlem i panelen som medverkade i programmet Bast I test på Radio Stockholm. Under 2011 års vintermusikkonferens i Miami uppträdde hon kl. ett antal ställen, inklusive Ultra Music Festival och Coachella Valley Music and Arts Festival, tillsammans med dubstep-artisten 12th Planet, som är ansvarig för en hitremix av Youth Blood.

Goldenbest Records presenterade världen med sin första inspelning, med titeln Break Up, den 22 maj 2013. Under samma år bytte hon från att prata engelska till svenska när hennes låt “Shh” gjordes tillgänglig i november. Därefter, 2014, släpptes låtarna “Ugly and dull girl” och “Inga e som vi e” som uppföljare till albumet (med Melo ).

Little Jinder Barn
Little Jinder Barn

I slutet av augusti 2014 blev låten “Vita Bergens klockor”, som var ett samarbete med Rebecca & Fiona, hennes mest framgångsrika singel hittills. Little Jinder var hennes första album som släpptes på svenska, och det släpptes den 26 november 2014. Den 13 december spelade hon i Musikhjalpen med Julia Spada, och de sjöng låten “Nt e vrding fel.”

Little Jinder Barn
Jinder, aka “Little Jinder”, är en nybliven mamma. Den 32-åriga mamman meddelade ankomsten av sitt barn för två veckor sedan på Instagram.

Lite undersökning avslöjar att Little Jinder bara följer en Nicolai, och att Nicolai är den Zellmani som tidigare beskrivits. Och under en bild som hon laddade upp på Instagram den 22 augusti med texten “En annan sommar” skriver hon “En annan sommar”. Efter meningen följer en emoji av en kamera med Nicolai Zellmanis namn skrivet i som fotografen, följt av en emoji av ett hjärta.

Little Jinder diskuterar att de två träffas för första gången i Elle. Det var inte förrän hon gick igenom en svår lapp i sitt liv och avslutade ett förhållande som hon tog beslutet att bosätta sig permanent i Paris. Det gick dock inte enligt de planer som hon hade gjort.

Trots allt lyckades jag bli kär i den person som i slutändan ledde till att jag lämnade området. Men i en intervju nyligen med tidningen Elle har hon avslöjat en del chockerande uppgifter, inklusive påståendet att hon insåg syftet med sitt liv efter att ha fött sina barn. Hon nämnde också att hon har kommit till insikten att även om hon har ett stort antal vänner, är ett relativt litet antal av dem faktiskt nära henne.

Att ha barn gjorde att det blev tydligare för mig. Som att alla försvann? Även om jag trodde att jag hade mer än 400 vänner, hade jag bara cirka fem som står mig väldigt nära. Jag är pålitlig och håller mig på en ganska hög nivå. I intervjun konstaterar hon att vår vänskap kommer att hålla livet ut om man räknar mig som en vän.

En annan fördel med att bli nybliven mamma för Josefine är att hon nu tycker om att göra hushållsarbete, shoppa och laga mat. Enligt henne är livet mycket mer spännande nu när hon har barn, när hon tidigare hade svårt att komma på vad hennes liv gick ut på. Men allt har ett värde idag, och för sonens skull vill hon att det ska vara vackert och bekvämt hemma.

Namnet Bjorn Stove är namnet på Little Jinders far.När hon gjorde ett framträdande i säsongen 2019 av flaggskeppsprogrammet på TV4, “Så mycket bättre”, konstaterade hon att relationen hon hade med sin pappa hade varit tumultartad när hon var barn.

Det är troligt att hon inte kände sig helt tillfreds i hans nya familjs sällskap, vilket var en av anledningarna till att hon lämnade.

Hon sa i programmet, “Jag har alltid varit riktigt envis och gjort vad jag ville, och det fanns tillfällen då jag kände mig väldigt hemsk.”

Josefine “Little Jinder” Väntan är nu över: Jinder är nybliven mamma! Kvinnan, som är 32 år gammal, meddelade födelsen av sitt barn på Instagram och sa att det inträffade för två veckor sedan.

Trots detta fortsätter hon att behålla samma nivå av diskretion som hon har visat under hela sin graviditet.Hon vill inte dela med sig av ett antal saker, inklusive könet på barnet eller identiteten på pappan till barnet.