Thomas Fogdö Barn

Thomas Fogdö Barn |Fogdo började åka slalom som sexåring i Friluftsframjandets skidskola. Efter en tid gick han med i Gallivare Sportklubb och började tävla för dem. Han gick också med på det lokala skidgymnasiet. Efter att ha kommit dit gjorde han succé i Salomon-serien.

Världscuptävlingarna i slalom vanns av Thomas Fogdo fem gånger, och han tog förstaplatsen i den totala tävlingen om slalomcupen en gång. Han ådrog sig en ryggskada den 7 februari 1995, medan han deltog i ett träningslopp i Italien. Till följd av skadan blev han förlamad från midjan och ner, vilket tvingade honom att använda rullstol.

Efter sin skada har Thomas Fogdo fortsatt att göra karriärer som föreläsare, mental rådgivare och romanförfattare. Ett par månader senare fick de kännedom om att Annas mage hade börjat expandera, vilket ledde till att de drog slutsatsen att hon var gravid. Sedan kom det efterföljande mirakulösa beskedet: de skulle bli föräldrar ännu en gång, denna gång till fyra barn.

De trodde inte att det verkligen kunde vara sant. Stjärnan är överlycklig eftersom det här scenariot bara inte kan spela ut eftersom ytterligare två tjejer var på väg.

Tvillingarnas födelse inträffade sex veckor tidigare än väntat, dagen före julafton. Thomas och Anna har ännu inte kommit fram till något beslut om ett passande namn för sitt barn.

För tillfället har vi många olika jobbnamn, men de skiftar från dag till dag. De har fått namnen One och Two tills vidare.

Idag är Thomas Fogdo sin egen chef och driver sitt eget företag. Böckerna “Möt motstånd” och “Vad händer när det händer” är båda författade av honom i samarbete med Johan Plate. Utöver det är han inom området mental rådgivning, förutom att han är en mycket populär föreläsare och en erfaren kommentator.

Thomas Fogdö Barn
mer information uppdaterar snart om Thomas Fogdö Barn

Thomas Fogdo håller föredrag om mental träning, hur du håller fokus på dina mål och konsten att vara motståndskraftig inför motgångar. Han betonar betydelsen av att upprätthålla en positiv syn och attityd, och hävdar att dessa egenskaper är viktigare än ens faktiska fysiska tillstånd.

Den som vill börja delta i någon typ av fysisk aktivitet har under veckan tillgång till en mängd olika aktiviteter att välja mellan.

Det är tredje hälsoveckan i rad och det är gratis för alla Grastorpsbor att ägna sig åt hur många aktiviteter de vill under veckan som ägnas åt hälsa.

Enligt Johan Deiver Kylbrink, friskvårdsexpert, “Vi vill att hälsoveckan ska väcka intresse och inspiration att ta hand om sig själv på olika sätt.” – “Vi vill att hälsoveckan ska väcka intresse och inspiration att ta hand om sig själv på olika sätt.”

Alla, oavsett ålder, är välkomna att delta i en mängd olika evenemang och aktiviteter under veckan, inklusive aquafloating, talks, inomhusbandy, hundpromenad med tipsfrågor och en spökbollsturnering, för att nämna några.

Halsa Grastorp ansvarar för att sätta upp hälsoveckan, vilket tyder på att Grastorps kommun och Folkhälsorådet arbetat tillsammans med dess planering och genomförande.

Även om det är mycket så känner jag att jag har mycket mer självförtroende än jag hade igår. Jag är medveten om mina förmågor och de områden där jag utmärker mig. Även om det här med föreläsningarna skulle ta stopp, skulle jag fortfarande känna mig trygg i mina relationer på ett sätt som var helt annorlunda än vad jag kände innan olyckan.

Förut var jag bara känd som skidåkaren Thomas, och jag hade inte riktigt den nivå av självförtroende som jag har nu. Jag har en sund respekt men ändå sund rädsla för min familj, och jag är medveten om vilka mina kompisar är. Vissa dagar känner jag mig nästan tacksam för att det som hände ägde rum.

På grund av mitt arbetes natur kan jag övervaka mängden pengar som tas emot samt antalet bokade föreläsningar. Den kommande helgen tävlar jag i ett rally, som på sitt sätt kommer att fungera som ersättning för skidåkningen.

Jag hatar att komma tvåa, tillägger Thomas, och han minns en historia om en tid då han gick en matlagningskurs.

Vi sattes in i lag och fick i uppdrag att förbereda en förrätt, en huvudrätt och en efterrätt inom utsatt tid. Mest för nöjes skull. De andra medlemmarna i min besättning skrattade och skämtade med varandra medan de drack vin och pratade skräp. Jag blev arg och trodde att de lekte istället för att laga mat trots att tiden rann ut och det var en tävling.

Rating