Robert Gustafsson Barn

Robert Gustafsson Barn |Robert Gustafsson var yngste son till Olle Gustafsson, som var egen företagare som tapetserare, och Inger Gustafsson, som var husmor. Robert Gustafsson föddes i Katrineholm. Hans storebror, som då var tre år, föddes med en hjärtavvikelse och gick bort 2004. Familjen gjorde resan till Skövde, som ligger i Skaraborgs län, år. 1970. Mellan åren 1975 och 1980 var Gustafsson en ivrig och framgångsrik tävlande inom cykelsporten.

I slutet av 1970-talet spelade han revy i Skövde vid sidan av serien Runo Sundberg, vilket anses vara början på hans karriär inom komedi. I en av sina tidigaste roller på tv gav Gustafsson rösten till Skrotnisses son Kalle i barnprogrammet Skrotnisse och hans kompisar. Detta var en av hans första uppgifter för tv. I slutet av 1980-talet,

när han fick möjligheten att spela Björns kompis i Björnes tidning, fanns det fler barnprogram på tv. Sedan dess har en rad olika tv-program gjorts, som Gaster med gester, Rena rama Rolf, NileCity 105.6, Percy Tarar, Parliament, och Time Out. I decemberupplagan 2005 av SVT:s semesterprogram En Decemberdrom gjorde han två roller: chefen på Underworld och Zigge i korvkiosken. Båda dessa roller presenterades i december månad.

Gustafsson har varit med i en rad olika teateruppsättningar, som i en revy med Apolloteatern på Tibble Teater i Täby kommun, i Bosse Parneviks revy på Cirkus, i krogshowen “I manegen” med Glenn Killing på Berns, i titelrollen som “Arne Anka” på Stockholms stadsteater, i “Lektionen” på Dramaten, i farserna Hotelliggaren,

The År 2002 deltog han i Rhapsody in Rock-turnén med Robert Wells, vilket gav honom möjligheten för att testa sin sångröst.Under åren 2004 och 2005 åkte han på turné med föreställningen Taltprojektet, där bland annat Johan Rheborg och Lena Philipsson medverkade.

Robert Gustafsson Barn
John Gustafsson , Valentin Gustafsson

Gustafsson är en imitatör och har gjort många imitationer av många andra människor, inklusive men inte begränsat till Sven Wollter, Peps Persson, Per Gessle, Göran Persson, Ingmar Bergman, Ernst-Hugo Jaregrd, Tony Rickardsson, Sten Broman, Magnus Harenstam, Carl Bildt , Bertil Svensson, Tony Irving, Bengt Frithiofsson,

Tony Irving, B Innan han började sin karriär på tv gjorde han ett intryck av Olof Palme när han var ung. Han var gäst på Kungliga galan som hölls på Globen för att fira kung Carl XVI Gustafs 50-årsdag. Sedan mitten av 1990-talet har Gustafsson konsekvent förvånat publiken med sina upptåg under det senaste programmet av Allsong på Skansen.

Robert Gustafson stannar naturligtvis hemma både före och efter jobbet. Han använder denna tid för att koppla av och varva ner. Det är ett känt faktum att han och hustrun Charlotta Gustafsson har bott i samma fastighet i Stockholmsförorten Hagersten sedan 29 år tillbaka.

Enligt Boolis uppgifter är värdet på hans bostad cirka 10,5 miljoner svenska kronor.Redan i 80-årsåldern gjorde Lotta slut med honom för en annan kille och gifte sig med någon annan. De blev tillsammans igen efter en tid, men i mitten av 1990-talet skakades förhållandet upp av nya problem när Robert var otrogen mot en dam som då bara var 21 år. I självbiografin beskriver han älskarinnan som “vacker som en solstråle”.

“Hon var märkligt erfaren i livet, även om det var många “bah” insprängda i meningarna, referenserna var ovanligt stora för en så ung person. Hon erbjöd en mängd olika tjänster under samma tak. Det blev genast till en skandal. berättelse, “Enligt Hand säger Robert Gustafsson om sig själv i självbiografin.

Till slut rapporteras det att Lotta ställde Robert inför ett ultimatum, och Robert tog beslutet att upphöra med den utomäktenskapliga anslutningen. De fortsätter att leva tillsammans som gifta partner och är folkbokförda på samma adress.