Magnus Carlsson Pojkvän

Magnus Carlsson Pojkvän |Anders Magnus Carlson är en svensk sångare, låtskrivare och textförfattare. Han föddes som Karlsson den 3 augusti 1968 i Nacka, och hans fullständiga namn är Anders Magnus Carlson. Både Weeping Willows och Tandem Sky räknar honom som medlem i bandets led. Han är också solomusiker och har gett ut några album under eget namn.

Hans låtar “Jag ber dig” och “Elin” från albumet Ett kungarike fer en kram samt låten “Det varsta av allt” från albumet Allt är bara du, du, du vann honom mycket uppmärksamhet. Dessutom har han samarbetat med Sigge Hillon för att framföra en duett av låten “Norra Kyrkogatan 35”.

Magnus Carlson & The Moon Ray Quintet är namnet på ett annat band som han var en del av, och de har producerat två coveralbum. Han gjorde ett framträdande på Petters låt “Gor min dag”, som släpptes 2010 och togs från albumet En raddare I noden.

Carlson är även känd för att sjunga jinglar för flera annonsnätverk och företag, som Svenska Spel och annonsnätverket Situation Bajen. Magnus Carlsson hävdar att en ex-pojkvän till honom misshandlade honom vid flera tillfällen och även höll honom inlåst eftersom ex-pojkvännen var rädd att han “inte skulle kunna gå till jobbet”.

Flera gånger satte han mig i badrummet och låste dörren. För att övertyga honom om att han kunde slappna av var jag enligt Magnus Carlsson tvungen att sätta mig ner, prata med honom på ett lugnande sätt och försäkra honom om att jag skulle återvända hem efter föreställningen.

Relationen plågades av ett antal fall av fysiskt våld, vilket gjorde att Magnus Carlsson mådde så hemskt att han slutade äta hälsosamt till följd av detta.

Det förekom slagsmål, och några människor blev till och med misshandlade. Han var verkligen kontrollerande, och det fick mig att känna mig som en skräp. Han hävdar att han gick ner några kilon för att han inte kunde få sig att äta.

Parets gräl nådde sin kokpunkt när de var på semester i Barbados, och det bröt ut på hotellrummet där de bodde.I boken avslöjar Magnus att han var rädd och behövde tillkalla en vakt så att han kunde få hjälp:

Magnus Carlsson Pojkvän
Djnee av Elisabet Lorentez

Vi var så nära att krossa hela rummet att jag sprang ut ur det och skrek till en stor säkerhetsvakt som arbetade på hotellet, “Han kommer att döda mig, han kommer att döda mig!” Killen var tvungen att hålla ner honom för att skydda mig från att bli dödad.

När Magnus återvände till Sverige hade situationen eskalerat till en sådan grad att hans tidigare bandkamrater på Barbados informerade hans föräldrar som sedan sparkade ut mannen ur huset.

I samma veva avslöjade han för dem att han var homosexuell.Mina föräldrar ställdes inför flera utmaningar vid den tiden. Enligt vad som står i boken kom Magnus Carlsson “inte bara ut som gay för dem utan kom också ut som hungrig och slagen.”

Aftonbladet har försökt kontakta honom för en kommentar men har inte lyckats.I dag lever han ett nöjd liv tillsammans med sin man Mats. Han fortsätter att förklara att han och hans man har för avsikt att bilda familj i framtiden, men att tidpunkten för dessa planer inte har bestämts.

Sedan sist vi pratade har inte mycket förändrats när det gäller hur vi tänker kring det; det är ett så oerhört viktigt verktyg som krävs inte bara för att följa lagen utan också för att överleva. Enligt Magnus Carlsson, som intervjuades av GALA Magazine och gav svar på frågan om de kommer att vänta eller inte: “Föreställningen och inställningen är fortfarande att det ska ske.”Ja det gör vi. Efter att du har accepterat det faktum att “ja, det kommer att hända”, är det en lättnad, och ditt nästa mål bör vara att få det att gå.

Han svimmade efter att ha hamnat i en het gräl på ett hotellrum i Barbados, vilket fick honom att be om hjälp från hotellets personal. När bandmedlemmarna återvände till Sverige ordnade de så att hans föräldrar gjorde ett överraskningsbesök i deras sons lägenhet.

De möttes av en fasansfull syn när de kom. Magnus Carlsson hävdar att det var smutsigt och att det låg smutsig disk överallt. – De prutade in och tvångskastade ut min älskare från lokalen. Och pappa utbrast, “fan han är homosexuell!” För det var informationen som de hade fått tidigare. – Följande förfrågan som uppstod var “Är du också gay?” “Ja”, sa jag. Och snyftade ännu hårdare än tidigare.

I boken med titeln “Alcazar – Carpe Disco” beskriver författaren Andreas Lundstedt hur han uppfattade parets koppling.

Även om vi delade ett hem tillsammans var kärleken vi hade aldrig äkta i den meningen. Och det är så jag är: jag träffar någon och flyttar in efter femton minuter, bokstavligen; ibland går det kanske en vecka, men det är så jag är.

Efter de första sms:en som vi skickade till varandra blev jag typ kär i honom, och det är så jag är: jag träffar någon och flyttar in efter femton minuter, bokstavligen. Och Magnus började bli så trött på mig. Det konstaterar Andreas Lundstedt i bokenhan är ganska “BADAM!” och att han är mer reserverad och blyg, men han nämner inte händelsen med de antiinflammatoriska medicinerna som gömmer sig under flinglådan.