Dusan Umicevic Längd

Dusan Umicevic Längd |Dusan Umievi är en svensk sportskribent. Han föddes den 3 november 1983 i Dubica , som då var en del av Jugoslavien. Han delar hem med journalisten och programledaren Rebecca Randhawa, och hans bror, Dragan Umievic, är en professionell ishockeyspelare.

Umi kom till Köping med sin familj när han var fem år. Koping var hans första hem. Utöver sin examen i engelska från Greenwich University i London fick han utbildning till journalist vid Ume University och Mittuniversitetet. Han arbetade för Expressen 2006, sedan för Dagens Nyheter mellan 2006 och 2007 och för TV4 mellan 2008 och 2010.

2010 började Umievi sin karriär på sportavdelningen på Sveriges Television. Han fungerar för närvarande som reporter, analytiker och programledare för en mängd olika sportprogram, bland annat Sportnytt och Sportspegeln. Ishockey är Umievis speciella kompetensområde. Han bidrar till kanalens bevakning av ishockeyevenemang som Champions Hockey League, Euro Hockey Tour, Junior World Cup och andra turneringar.

Det är verkligen fantastiskt på alla sätt. Han är så jäkla söt att jag inte kan ta blicken från honom, men jag är säker på att alla föräldrar säger det om sitt barn. Men visst blir det svårt eftersom jag precis börjat jobba och Rebecca är mammaledig, så hon får ta det mesta av ansvaret.

Enligt Dusan Umicevic gick allt med förlossningen enligt plan.Allt fungerade underbart. Det var ett planerat kejsarsnitt som användes för att förlösa honom, och både Rebecca och jag bröt ihop i tårar när vi hörde hans gråt när han skulle förlossas. Det fanns en betydande mängd känsla.

Enligt den nyblivne pappan, Dusan Umicevic, var pojken av “medelstorlek”, trots att Dusan Umicevic har en höjd på två meter och sex centimeter.

Han mätte cirka femtiotvå centimeter i höjd och vägde närmare fyra kilo. Det gick inte att hitta Karelin. Han skrattar när han berättar det, men när jag först kom till den här världen var jag exakt lika lång och vikt som jag är nu. Du kommer inte tro det förrän du ser mig själv.

Dusan Umicevic Längd
2.06 M

Vi har valt Novak som namn på tennisspelaren; icke desto mindre har detta ingenting med honom att göra; snarare valde vi det eftersom vi tycker att det är ett vackert serbiskt namn.

Det är inte bestämt vad paret kommer att kalla sitt kommande barn, en hane, som kommer i maj.

“Men vad ska pojken heta”, skrev tv-profilen i inlägget på Instagram där följare kunde rösta mellan namnen Srboljub, Bogdan, och Dusan jr. “Men vad ska pojken heta”, sa tv-profilen i inlägget på Instagram

“Att rösta på namn på Instagram var ett fullständigt och totalt skämt. I mejlet tillägger Dusan Umicevic humoristiskt: “Vi har inte bestämt oss för ett namn för pojken än, men det kommer definitivt inte att bli Dusan Jr. har inte bestämt ett namn än)

I slutet av föregående kalenderår blev det mycket uppenbart att Dusan Umicevic kommer att fungera som programledare för det ärevördiga sportprogrammet “Hockey Night” på SVT.

Å andra sidan är Rebecca Randhawa programledare för “Utrikesbyrn”, ett program ägnat internationella frågor som sänds på tisdagar på SVT2 i Sverige. Hennes tidigare anställning är bland annat på SVT Nyheter Stockholm och Studio Ett-avdelningen på Sveriges Radio.

På grund av min arbetslinje har jag intrycket att ishockey har en mindre andel spelare som kommer från invandrarfamiljer än fotboll, som har en större andel spelare som har en sådan familjehistoria. Jag har tillbringat mycket tid själv, men jag har aldrig stött på några problem, säger han och fortsätter med att:

Jag tror att hela mediekåren är full av människor som har positiva ideal och är hjälpsamma; så har det varit på både Dagens Nyheter och Expressen. Sedan har det gått bra för mig här på SVT, och jag vill särskilt nämna Chris Harenstam, som har varit fantastisk, fungerar som nervcentrum i vår hockeygrupp och har välkomnat mig på det mest underbara sätt.

Tidigare var saker och ting mer utmanande eftersom du krävdes att få feedback på även de minsta misstag du gjort. Efter det kunde jag inte hitta något om det som fick mig att känna mig bekväm.

Sen är jag inte tjockhyad eller känslolös idag heller. Ingen av dessa beskrivningar passar mig idag. När någon kritiserar dig kan det vara ganska smärtsamt.

Ett meddelande som anger att Dusan hade skickat ett meddelande med en avslutande mening som han skulle vilja lägga till dyker upp på min telefon några timmar efter att vår intervju har ägt rum. Hälsningar till alla i Sverige som har invandraranor och som hoppas kunna göra succé i landet.

Eftersom det var möjligt för mig att lyckas trots mitt förflutna är det möjligt för alla att lyckas trots sin bakgrund.