Lars winnerbäcks fru

Lars winnerbäcks fru |Lars Winnerback tillbringade sin barndom i närheten av VidingsJo i Linkoping. [4] När han var tio år gammal registrerade han sig i kommunalmusikskolan så att han kunde lära sig att spela gitarr. Han skulle fortsätta sina studier där tills han tog examen. När han var på gymnasiet började han framföra musik med Staffan Palmberg.

De började spela Punk Rock, och när de senare träffade Tomas Ohman och Anders Johansson, gick de samman för att etablera bandet Snoddas. Winnerback var medlem i Snoddas och var ansvarig för att både spela gitarr och dela sångansvar med Staffan. Ett stort antal låtar skrevs också av honom.

Förutom att släppa två demokassetter tjänade Snoddas möjligheten att spela in en CD efter att ha vunnit den regionala bandtävlingen Rockkarusellen 1992. Deras singel, “Snoddas serverar en skål med nypiskad våldsam pop”, kan beskrivas som “en skål med nybörjare Vispad våldsam pop. “

Trots att hon inte var bekant med honom vid den tiden accepterade hon en inbjudan att delta i en av hans konserter.

Enligt vad Agnes Kittelsen har sagt i “Skavlan” finns det många aspekter av Lars som jag identifierar i mig själv, och samtidigt känner jag att han förstår mig mycket bra.

Paret firade sitt bröllop i april 2016 med kändisar inklusive den norska skådespelerskan Henriette Steenstrup och konstnären Joakim Thström. Bröllopet ägde rum i en privat ceremoni i Katarina -kyrkan.

Lars winnerbäcks fru
Agnes Kittelsen

När Winnerback debuterade som soloartist 1992, gjorde han det i auditoriet på Osterbergaskolan framför en folkmassa på två hundra personer och utförde en repertoar av låtar som han hade komponerat själv. Han blev van vid det och började så småningom engagera sig i det på egen hand oftare.

Medlemmarna i Snoddas gick alla sina egna vägar efter examen, vilket var den främsta faktorn som ledde till bandets eventuella upplösning. Anders Johansson flyttade till Hudiksvall, och Winnerback släppte en demo av sitt soloarbete innan han flyttade till Kungalv för att gå på Nordic Folk High School. Winnerback flyttade också dit under denna tid. Dessutom spelade han in sin efterföljande demo i Kungalv, som innehöll 3486 ord från Lars Winnerback.

Winnerback släppte sin allra första solo -demo våren 1994, som också var samma vår som Snoddas släppte sin sista demo, som fick titeln You and Me and A Little Guy I Know …. och damer och herrar. När Stefan Sundström kom till Linkoping samma år, uppträdde han för honom medan han var där.

1996 markerade början på vår egen skivbolag. Elvira Records var namnet som gavs till skivbolaget som blev till följd av samarbetet med vänner Mathias Gurestam, Filip Adamo och Johan Hagg. Det var möjligt att börja spela in debutalbumet med hjälp av Start-up Capital på 60 000 svenska Krona som lånades.

Den färdiga produkten var en dans med utmanande steg. På skivans omslag finns det en bild av en ung man som är lång och mager och har långt orange hårdans med en kvinna.

Winnerback kom i kontakt med Johan Johansson och Stefan Sundstrom 1997 efter att ha hört en föreställning från Mosebacke i Stockholm på radioprogrammet P3 Live. Johan Johansson och Stefan Sundstrom dök båda ut på Winnerbacks andra skiva, Rusningstrafik, som också producerades av Johan Johansson. Winnerback släppte Rusningstrafik 1998.

Efter utgivningen av två album under Elvira skivbolag fattades beslutet att avbryta skivbolagets operationer. Å andra sidan nåddes ett avtal med Universal. Detta är den tredje skivan totalt sett. Med solen i ögonen började förändringar bli uppenbara. Johan Johansson var också involverad i produktionen.

Som ett resultat av Corona -epidemin har Agnes Kittelsen inte kunnat göra samma antal resor mellan Stockholm och Oslo som hon gjorde tidigare. Detta har gjort arrangemanget mycket svårare. Hennes åsikt är att paret har gjort ett bra jobb med att hantera sitt ansvar under året, trots att deras normala pendling har blivit mer utmanande.Du har rätt; Det är en tuffare uppgift. Men saker är hur de är. Därför bör du försöka titta på den ljusa sidan av saker.

Trots det faktum att vi hade ett litet barn som inte kunde gå på förskolan, två tonåriga pojkar, arbete, hemskola och en pandemi, tror jag att vi gjorde ett bra jobb med att hantera allt som hände det senaste året. Vi arbetar bra tillsammans som en grupp.

Lars Winnerback, Stefan Sundstrom, Johan Johansson, Kjell Hoglund och Karin Renberg inledde en sommarturné tillsammans 1999 under namnet “bland skurkar, heliga och vanliga människor.” Senare under det året publicerades en live -CD med samma namn som turnén och presenterade låtar som framfördes på turnén.

För ett år sedan fanns det inte ens tillräckligt med tid för att gå förbi. Med solens ljusa ljus i ögonen eftersom nästa skiva var på väg att brytas. Lars Winnerback släppte sitt fjärde studioalbum under namnet KOM. Nu när Winnerback framgångsrikt hade distanserat sig från sina tidigare modeller producerade han deras musik själv och valde personligen bandets medlemmar.

Detta band fungerade som grunden för sitt nuvarande stödband, Hovet. Albumet Kom avslutades i slutet av hösten 1999 och fortsatte med att vinna en Grammy, en Bellman -pris och en guldrekord. Dessutom gick bandet på turné under hösten, våren och sommaren samma år.

Det hade planerats från början att “Blanka Golv”, en låt om rengöring, organisering och att bli av med allt gammalt, skulle vara det första spåret på skivan. Men låten användes så småningom som bakslag för den enda versionen av Sunday 13.3.99 snarare än på albumet.