Ellen nyqvist mamma

Ellen nyqvist mamma |Fem år senare delar den hyllade skådespelarens dotter, Ellen Nyqvist, de glada nyheterna om att hon förväntar sig ett barn med sitt kommande graviditetsmeddelande. Ellen har publicerat ett inlägg på Instagram där hon visar olika bilder av sin gravida mage. Utöver detta har hon komponerat en kort dikt i rim i förhållande till uppenbarelsen:

Ellen har fått många önskemål och gratulationer i kommentarområdet, inklusive en vacker kommentar från Pernilla August, som är en vän och kollega till Mikael Nyqvist. Augusti var chef för NYQVIST i produktionen 2016 av Den Allvarmamama Leken, den roll som han tilldelades sitt andra gyllene märke.

Hon är också en av styrelseledamöterna i stiftelsen som grundades till skådespelarens ära efter hans bortgång: Michael Nyqvist Foundation för att främja agera som en förenande styrka. Denna stiftelse grundades i kölvattnet av skådespelarens bortgång och utses till hans ära.

För Ellen Nyqvist, 32, har de senaste veckorna varit tuffa. Hon har just avslutat sitt stora arbetsprojekt, som var inredningen av Riche Fenix ​​-restaurangen på Gotgatan i Stockholm. Samtidigt har hon och hennes partner Mikael gjort förberedelser för att flytta.

Ellen nyqvist mamma
Catharina Nyqvist Ehrnrooth

Jag har inte varit tvungen att bära någonting, men du har packat, packat och mer förpackning. Hon hävdar att trots detta kommer alla att fungera i slutändan eftersom vi flyttar in i en större lägenhet.

Allt medan paret ser fram emot att få en kampanj.Jag är i vecka 35, så det närmar sig definitivt, hon lägger till spänningen, som hon förväntar sig med ökande glädje.

Det planerades inte heller, men det verkar ha hänt i det perfekta ögonblicket ändå. Jag fyllde just 32 och jag kunde inte vara lyckligare. Det har tagit lite tid, men det verkar som om det äntligen börjar landa.

Du har inte riktigt haft tid att verkligen förstå någonting eftersom jag har varit så upptagen med jobbet och det har varit så mycket saker som händer här. Ändå är det bara cirka fem veckor före den schemalagda födelsen att det börjar drabbas av NYQVIST, och han skrattar åt det.

Sommaren 2017, vid 57 års ålder, dog skådespelaren Michael Nyqvist till följd av lungcancer. Det var det första barnbarnet för honom, och det var Ellen Nyqvists barn.

Paret har beslutat att inte ta reda på om de kommer att ha en pojke eller en flicka, i fotspåren av barnets far Michael och mamma Pinita Rodriguez.

Det har alltid verkat uppenbart, och ingen av mina föräldrar tittade på att ta reda på barnets kön. Hittills har jag alltid haft tanken på att jag inte borde ta reda på barnets kön.

Men tillägger Ellen Nyqvist:Det har egenskaperna hos en kvinna, och vår familj har redan en hel del kvinnliga medlemmar.

Paret har haft många och långa samtal om namnen, men de har beslutat att vänta tills barnet är född innan de fattar ett beslut.

Du vill lämna lite utrymme för tolkning. Du har antagligen hört att när barnet är född inser du att det inte alls känns som det namn du har valt för det, utan snarare en helt annan person. Detta är en vanlig händelse.