Johanna Nordström Pojkvän

Johanna Nordström Pojkvän |Johanna Nordström, född i Västerås, växte upp i den staden. Under sin tid på gymnasiet som hon gick blev hon erkänd för sina handbollskunskaper såväl som sin komiska förmåga.

2011, under sommaren innan hon gick gymnasiet, skapade hon sitt Twitterkonto under handtaget @jonielol och började lägga upp tweets om ämnen som Melodifestivalen och Paradise hotel. Strax efter rekryterades hon av Aftonbladets virala satsning Lajkat och ett år senare gick hon till Nyheter24 som social media manager

Hennes twittrande väckte uppmärksamhet och fyra år senare rankades hon som den sjätte mest inflytelserika personen på svenska Twitter av Twitter-folkräkningen . Hennes twittrande väckte uppmärksamhet och fyra år senare rankades hon som den sjätte mest inflytelserika personen på svenska Twitter av Twitter-folkräkningen [4]. Under denna period arbetade hon även som frilansare vid sidan av och ansvarade för en rad projekt, bland annat en radioserie i SR P

Hon arbetade för Nyheter24 i ett år innan hon gick vidare till Bonnier Magazines & Brands helt nya videoredaktionsavdelning efter det. Målet där var att göra filmer för deras många veckopublikationer. Men istället för att bara skriva manus, spelade hon själv i videorna tillsammans med andra människor som Torbjörn Skorup.

Johanna Nordström Pojkvän
Adam Smedberg

Som ett resultat av dess framgång skickades ett av klippen, med titeln “En vanlig dag på Post Nord”, till Guldtuben för övervägande som “Årets filmklipp” året därpå. På Guldtuben 2018 nominerades hon till totalt fyra priser, bland annat “Årets humor” och “Årets Instagram”.

Hösten 2018 lämnade Nordström in sin avskedsansökan från Bonnier för att satsa på heltidsarbete inom områdena humor, ståuppkomedi och en mängd olika projekt i media

Våren 2021 gjorde hon ett framträdande i TV4:s Maskerade sångerska som karaktären “Draken”. Hon deltog även som specialgäst i ett av evenemangen för Melodifestivalen 2022.

Hon har nu avslöjat den okände mannens identitet. Hon stoltserar med sin älskare Adam Smedberg i en bild hon tagit på Instagram, och hon skämtar om filmen “Paradise hotel” i bildtexten.

Det finns redan ett antal stödjande kommentarer från vänner och följare under inlägget, som alla tycker att de två ser fantastiska ut tillsammans.

Men för vissa tittare var Adam inte ett nytt ansikte att se på tv. Han har upptäckts på en annan välkänd användares Instagram-konto.

“Kan inte fatta att vi träffades under den avbrutna ph-säsongen. Ny typ av Nina och Marcelo?” frågar Johanna Nordström och syftar på dokusåpans tävlande Marcelo Pea och Nina Glimsell som var romantiskt involverade i säsongen 2018 av “Paradise hotel”.

Det är dock inte första gången som Adam Smedberg synas på hennes sociala medier. Redan i november laddade hon upp en bild som Adam hade placerat på sitt konto, där de två kunde ses lutade sig in för en kyss på den andra.Aftonbladet har sökt Johanna Nordström.