Jimmie åkesson Född

Jimmie åkesson Född |Jimmie Kesson föddes i Ivetofta, som ligger i Skne län även om han tillbringade större delen av sin barndom i Solvesborg, som ligger i Blekinge län.Hans mor, Britt Marie, arbetade som vårdgivare på ett äldreboende medan hans far, Stefan, är en framgångsrik entreprenör som ägde och drev en golvläggningsfirma. Kessons föräldrar skilde sig när han var ett litet barn, därför var hans mamma mest ansvarig för hans uppfostran.

kesson har antytt att han blev intresserad av politik vid denna tid och att han studerade statsvetenskap, juridik, ekonomi, kulturgeografi och filosofi vid Lunds universitet. Han blev också intresserad av politik.

Åkesson arbetade som webbdesigner på företaget BMJ Aktiv, som han grundade tillsammans med Björn Söder, Sverigedemokraternas tidigare partisekreterare, innan han arbetade på heltid i politiken. BMJ Aktiv var ett av de första företagen i Sverige som specialiserade sig på marknadsföring i sociala medier.

kesson var medlem i Moderaternas ungdomsförbund, som är Moderaternas ungdomsflygel. Han lämnade dock Moderaterna 1995 för att gå med i gamla Sverigedemokratiska Ungdomsförbundet, som är Sverigedemokraternas ungdomsflygel. Vissa källor uppger dock att han lämnade Moderaterna 1994.

Kesson har i flera intervjuer uppgett att han gick med i SD efter att ett betydande antal av partiets grundande och mer konservativa medlemmar redan hade avgått.

Dessutom hjälpte han till att etablera en lokalavdelning i Sverigedemokratiska Ungdomsförbundet år 1995. År 1997 vann han valet att tjänstgöra i partistyrelsens verkställande utskott i egenskap av suppleant. Det var de ställningstaganden som SD tar till Europeiska unionen och invandringen som, säger han, först drog honom till SD mest. Han var särskilt intresserad av dessa frågor.

19 år gammal valdes Kesson in i offentlig tjänst 1998 och tog plats som kommunalråd i Solvesborgs kommun.

Samma år valdes han även till posten som vice ordförande i den nybildade Sverigedemokratisk Ungdom (Sverigedemokratisk Ungdom). Därefter var han ordförande för organisationen från åren 2000 till 2005.

2005 vann han i ett partival mot den sittande partiledaren Mikael Jansson för att tillträda posten som partiledare för Sverigedemokraterna (SD). Under tiden som han tjänstgjorde som chef för ungdomsförbundet och som partiledare ansågs kesson vara en del av en drivkraft för att moderera SD:s politik och image. Han positionerade sig också som en medlem av denna styrka.

Med 5,70 procent av rösterna och 20 mandat skrev Socialdemokraterna (SD) historia i det riksdagsval som hölls 2010 genom att bli det första partiet som någonsin klarat valtröskeln och vinna inträde i riksdagen.

Jimmie åkesson Född
17 maj 1979 (43 år), Ivetofta, Sverige

Sammanlagt 19 av Kessons partikamrater var också framgångsrika i sina ansökningar om att bli riksdagsledamöter (MP), inklusive Kesson, som kom först i partiets nationella omröstning.

Sveriges Radio (SR) uppgav i september 2014 att kesson hade spenderat uppemot 500 000 kronor (70 000 dollar) på internetspel bara under 2014. Denna information delades med allmänheten. Enligt SR är beloppet större än vad lagstiftaren skulle ha fått efter skatt över hela året.

Personer som anser att kesson är opålitlig samt personer som inte håller med SR:s val att avslöja materialet uttryckte sin upprördhet som svar på upptäckten. Förre Miljöpartiets talesperson Maria Wetterstrand och Sveriges nuvarande utrikesminister Carl Bildt räknades till den andra gruppen. kesson uttryckte sin egen åsikt genom att konstatera att SR:s verksamhet var ett försök att smutskasta hans karaktär.

Efter valet 2014 meddelade Kesson att han skulle ta tjänstledigt på grund av trötthet.Tidigt under år 2015 meddelade den svenska publikationen DSM att kesson hade rankats som den mest inflytelserika opinionsbildaren i Sverige för kalenderåret 2014 i deras årliga ranking.

Det finns några grenar som breder ut sig mot andra sidan Skne och Bstadstrakten samt södra Småland med den skogklädda Madesjo socken nära Nybro som tyngdpunkt i Jimmie kessons släktforskning; dock ligger tyngdpunkten i västra delen av Blekinge och nordvästra delen av Skne.

Även om majoriteten av föregångarna var bönder av någon typ, inkluderar släktträdet även båtsmän, lotsar, krigare, hantverkare och till och med några munkar. Däremot har syskonen till Jimmie Kessons förfäder adlats, både Dahlcrona och von Segerdahl. Vi har inte identifierat några ädla komponenter, men å andra sidan har de förädlats.

Sven Persson Roos (1808-1876), bondson från Grevie socken i Skne som växte upp till att bli ensoldat, var en av Jimmie kessons förfäder. han tjänstgjorde i militären. Det verkar dock som att omständigheterna har blivit värre för familjen sedan hushållets överhuvud lämnade militären. Hans första hustru gick bort i unga år och själv dömdes han till tid i Malmö fästning efter att ha funnits skyldig till rån och stöld i en tingsrättsprocess.

Eftersom det är naturligt för folk att undra, “Innehåller Jimmie Kessons släktträd några främmande förfäder?” det är definitivt i ditt intresse att ta upp denna fråga så snart som möjligt. Vi har inte haft möjlighet att studera alla grenar så långt det är möjligt än, men om man bortser från att vissa regioner i Sverige tidigare var en del av Danmark, har vi inte hittat några exempel på sådana grenar så långt.