Hanna Ferm Föräldrar

Hanna Ferm Föräldrar |2014 deltog Hanna Ferm i tävlingen Talang Sverige som visades i TV4 och hon gick vidare hela vägen till programmets semifinal.

Hon tävlade i 2016 års iteration av Music Direkt-tävlingen. Dessutom tävlade hon i säsongen 2017 av Idol och tog sig hela vägen till finalen i showen i Storbritannien. Efter ankomsten slutade hon på andra plats, och hamnade under Chris Klafford, som tog första.

Ferm släppte “Never Mine” i februari 2018, efter deras kontrakt med Universal Music i januari samma år. I juli samma år släpptes uppföljaren med titeln “Bad Habit” för allmänheten.

Hanna Ferm är planerad att spela sin låt “Brave” under den stora finalen av Melodifestivalen år 2020.

Hold You, en duett framförd av Ferm och Liamoo, skickades in till Melodifestivalen 2019. Låten gick vidare från andra omgången, som ägde rum den 9 februari i Malmö och framfördes, till sista omgången.

Ferm/Liamoo slutade oavgjort om andraplatsen med Bishara i finalen, även om de slutligen blev trea eftersom Bishara hade ett större antal röster från den allmänna publiken i Sverige. Hon gick in i Melodifestivalen 2020 på egen hand och sjöng “Brave”, vilket bidrog till att hon placerade sig fyra totalt i tävlingen.

Hanna Ferm startade sin professionella sångkarriär på säsongen 2017 av American Idol. När hon kom in i auditionsrummet slog hon, rent ut sagt, ut domarna från sina platser. Hon slutade på andra plats det året, och hon har tävlat i Melodifestivalen två gånger till sedan dess. År 2020 var Ferm en bidragsgivare till hitlåten “Brave”, som hade betydande airplay på radio.

Hanna Ferm Föräldrar
Eva Ferm , Henrik Johansson

Hon är bara i tonåren, men hon har redan tävlat i ett antal av de viktigaste talangtävlingarna och släppt ett antal singlar. I år har hon och Liamoos samarbete, “Hold you”, anmälts till Melodifestivalen. De har var och en sin egen separata karriär men träffas ändå för att uppträda som Mello.

Även om varken Hanna Ferm eller Johan Gunterberg har gått ut och sagt att de dejtar eller bor ihop så är det ganska uppenbart att de är inblandade i någon form av relation! För ett par dagar sedan lyfte Johan fram Hanna i sin Instagramstory när de två åt middag tillsammans.

När Hanna Ferm var 15 år gammal, avvisades hon romantiskt av en pojke, och hon upptäckte därefter att en vän som hade tröstat henne dejtade pojken som hade krossat hennes hjärta.

På grund av detta led jag av extrema trauman. Det var bortom mitt förstånd hur någon kunde agera så, och som ett resultat lämnades jag med en överväldigande känsla av missnöje. Efter att ha sett på egen hand hur det är att få foten trampad, har jag lärt mig att till varje pris undvika att råka trampa andra människors fötter.

Till en början var hon omedveten om allvaret i den situation hon hamnat i med Johan Gunterberg.Det var inte förrän han berättade att han älskade mig som jag hade modet att tro att det jag upplevde kunde beskrivas som kärlek. trots att ingen av oss hade för avsikt att bli kär i den andra. I ärlighetens namn har jag ingen aning om var det konceptet kommer ifrån.

Framgången som Hanna Ferm hade i programmet “American Idol” har försäkrat att en stor publik känner till hennes namn. Å andra sidan var det inte första gången som hon sågs av någon som tittade på TV.

2014 visade Hanna upp sin sångförmåga genom att delta i TV4-programmet Talang som artist. Vid det laget sjöng hon sin cover av Whitney Houstons “I have nothing”-låt.

Hanna tog sig hela vägen till semifinalomgången i tävlingen; men konkurrensen var helt enkelt för hög för att hon skulle överleva.

Men en sak som inte tog slut var Hannas resa i musikens värld!Om siffran slår väl ut kommer vi att känna en överväldigande känsla av glädje i våra hjärtan för Hannas skull. Att ens vara med i finalen är redan en stor bedrift för oss. Om det slutar med att hon vinner tror jag att om vi går på efterfesten igen kommer vi att spendera lite mer tid där än de 15 minuter som vi gjorde föregående. Oavsett vad som händer så ska vi avsluta champagnen. Jag vet.

2017 slutade Hanna Ferm på andra plats på “Idol” och förlorade mot Chris Klafford i tävlingen. Efter det sjöng hon en duett med Liam Cacatian Thomassen, även känd som Liamoo, och de två slutade på tredje plats i Melodifestivalen 2019. Både Hanna Ferm och Liam Cacatian Thomassen tillbakavisade rapporterna om att de var romantiskt inblandade vid den tiden, men kärleksduetten väckte romanska spekulationer mellan de två.

Vänskap är naturen i vår interaktion med varandra. Enkla kompisar, men vi är ganska förbundna med varandra. Hanna Ferm, som medverkade i TV4:s “Let’s dance” i sällskap med Liam Cacatian Thomassen, kommenterade: “Självklart kan allt förändras, men som det ser ut idag är vi bara riktigt goda vänner”, under en intervju som ägde rum medan föreställningen pågick.