Carl Hedin Flickvän Irma

Carl Hedin Flickvän Irma |När han var sex år gammal gjorde han hinderbanor av möbler och blomkrukor runt matbordet i familjens hus i Bors. Han hade en dröm att han ville förverkliga den drömmen, och en stark ambition hjälpte honom att förverkliga den drömmen. Han hade drömmar om att en dag få tävla i ridtävlingar och ägna hela sitt liv åt hästar.

Trots att jag hade svårt att komma igång inom ridvärlden, och inte bara för att jag föredrog det som ansågs vara en “tjejsport”. När jag var fem år tog min mamma och syster mig med till stallet och medan vi var där hade jag turen att slippa bli sparkad av en uppsvärtad häst. Carl Hedin tillägger att han efter den händelsen höll sig borta från levande hästar i ett antal år.

Medan min syster kördes runt satt jag i passagerarsätet i vår bil och lekte med min Game Boy. Det var utom kontroll!

Detta hindrade honom dock inte från att fortsätta sin ridkarriär i huvudet, som bland annat innebar att skapa fler tävlingsbanor i vardagsrummet och käpphästar i trädgården på bakgården. Dagen då han bestämde sig för att gå på en idrottsakademi och faktiskt prova på att rida var det avgörande ögonblicket i hans liv.

Det var utan tvekan trycket från mina kamrater som uppmuntrade mig att ta risken att klättra på hästen. Och det är möjligt att jag inte har satt mig ner alls under tiden sedan dess!” Etologi, eller studiet av djurs beteende, har alltid varit något som har väckt min uppmärksamhet. Jag har alltid älskat djur.

Det faktum att min syster var en ryttare och att jag ofta följde med henne till stallet beror till stor del på att jag blev intresserad av hästar. Sedan, när jag var sju år gammal, fick jag möjlighet att prova på att rida genom idrottsskolan, som hade en sådan ” pröva olika sportidéer.”

Närmare bestämt kunde jag prova att rida på en häst. Om du kollar tillbaka i dagboken som min mamma förde vid den tiden, kommer du att se att hon skrev något med effekten av “Carl försöker rida med idrottsskolan och vill fortsätta” eller något liknande. Efter det krävdes jag att jag skulle börja komma till ridskolan, och jag har egentligen inte varit någon annanstans sedan dess, om det nu är meningsfullt.”

Man kan säga att det var båda dessa saker. Först hade jag lite erfarenhet av att arbeta med hästar i Danmark, och sedan gick jag och utbildade mig till ryttare. I det stora hela är gott uppförande och en väl avrundad utbildning det viktigaste i livet.

Carl Hedin Flickvän Irma
mer information uppdaterar snart om Carl Hedin Flickvän Irma

Även om det är uppenbart att jag har arbetat med hästar för att tjäna pengar, har jag alltid sett den här erfarenheten som en form av utbildning såväl som ett medvetet val som så småningom kommer att leda till en karriär inom hästbranschen. Efter det, medan jag bodde i England, gick jag på universitetet och gick ett företagsprogram med tonvikt på marknadsföring. Efter det jobbade jag som marknadsförare.

Jag gick i den riktningen dels för att jag tror att marknadsföring är ett oerhört fascinerande område, och dels för att jag ville kunna tillämpa en del av det jag lärde mig i mitt eget företag. Därför är allt jag gör och har gjort fram till denna punkt i princip bara en kombination av utbildning och utveckling för att göra karriär inom ridsporten.

Det hade gått närmare två år när bokförlaget Forum första gången fick kontakt med honom.Sedan tvivlade jag på om jag var beredd att skriva en bok eller inte. Jag kunde inte låta bli att undra: vem ska läsa den? Och exakt vad är det du behöver veta? Men det gick en tid, och det som i slutändan påverkade mitt beslut var att få ett meddelande på Instagram från mamman till en pojke som brinner för hästar men som samtidigt kämpade akademiskt.

Hon sa att hennes son hade blivit mobbad i skolan på grund av sin kärlek till hästar. Hon skrev att det jag gjorde på sociala medier inspirerade hennes barn att fortsätta, och jag tog det som en komplimang. Efter det tänkte jag att den här boken fortfarande kan ha en funktion, närmare bestämt att den kan vara till hjälp för unga människor som hade ambitioner. Han tror att han alltid har lyssnat på sina egna instinkter och gått med sina magkänslor.

Carl och bokförlaget tog därefter kontakt med journalisten Frida Bank, som utöver sin roll som reporter på Hippson även fungerar som redaktionschef.

Vi har haft flera långa telefonsessioner och jag har ägnat ett par timmar per vecka åt telefonintervjuer, där jag har diskuterat de händelser som har inträffat i mitt liv. Enligt Carl har Frida även varit i kontakt med sina anhöriga för att få ytterligare information.