Lovisa Worge Pojkvän

Lovisa Worge Pojkvän Sommaren 2017 visade sig vara ganska spännande för 27-åriga Bianca Ingrosso. Hon har varit på ett antal resor, och hon har inte specifikt undvikit att spendera pengar under hela semesterperioden för att spara pengar.

Den välmående affärskvinnan har bland annat besökt Gotland under Stockholmsveckan och alldeles nyligen hyrde hon ett enormt lyxhus i Palma där hon var värd för både sin familj och sina vänner.

Tv-profilen Alice Stenlof, 26, influencern Lucas Armando Feola, 25, och familjevännerna Melina Criborn, 31, och Jacob Criborn, 31, är bara några av gästerna som har setts i villan. Andra gäster är Melina Criborn, 31, och Jacob Criborn, 31.

Biancas älskare Phillipe Cohen, som är 28 år gammal och som hon har haft en på-igen, off-again-relation med i ett antal år, har gett intrycket att han inte finns någonstans.

Biancas bästa vän Lovisa Worge, som är 25 år, är någon som nyligen och lyckligt är kär. Bianca gav först tips i februari om att hennes nära vän hade inlett ett förhållande med en norsk man som hon hade träffat online.

Att besöka en sådan kille i ett annat land under en hel helg var något jag aldrig på en miljon år skulle ha riskerat att göra. Jag ska höra med Lovisa vid ett senare tillfälle för att se om jag får säga detta. Bianca påpekade då att hon gjorde det.

Identiteten för denna norska “mysterieman” har varit ett mysterium fram till denna punkt; men vi vet nu vem han var. Lovisas Instagramföljare fick en ganska stark fingervisning om vem den mystiska personen kan vara under hela julihelgen.

På midsommarafton tog Lovisa Worge beslutet att för allra första gången lägga upp en bild på sin nya skönhet Gullek Nilsen.