Knut Agnred Sjuk 2018

Knut Agnred Sjuk 2018 |Lennart Andersson, en svensk friidrottare som tävlade under namnet Agnred, är biologisk far till Knut Agnred. Som ett resultat av sin utbildning vid Chalmers tekniska högskola i Göteborg är han behörig att arbeta som elingenjör. Utöver det har han erfarenhet av arbete med äldre patienter på äldreboendet Klltorp i Göteborg.

Sedan år 1979, då vokalgruppen After Shave först bildades, har han varit medlem i bandet. Agnred är en flitig textförfattare och kompositör, och han har bidragit med flera låtar till Galenskaparna och After Shaves produktioner. Några av dessa låtar inkluderar “Varför finns det inga tyska komiker?”, “

Min inspiration” (balladen till hans fru Ing-mari), “Uggla och Di Leva” och “Den magiska kakan.” Han har också skrivit texterna till nästan alla originalmelodierna i TV-serien En hel del program och texter för

Karaktären “Knut p’ linjen” från “En himla manyg program”, konfirmandern från “Macken”, den bredaxlade italienaren och “Soren” från “Stinsen Binner” är bara några exempel på de fräcka och helt galna roller som han har ofta varit tvungen att spela i sin karriär.

Knut Agnred Sjuk 2018
heart fibrillation

Bland hans mer dämpade roller kan nämnas målaren Egil i långfilmen Monopol och av ke i invandrardramat ke från stol, till vilken han skrev all musik. Båda dessa filmer skrevs och regisserades av honom. På 1980-talet filmade Knut Agnred ett antal sketcher, bland annat en som heter “Knut på linjen”, som används som säkerhetsfilm på fartyg som Stena Line trafikerar i Skandinavien fram till idag.

År 2000 dök han upp i tv-serien Gladpack. Under den tiden samarbetade han med Per Fritzell för att framföra låten “Pythagoras sats”, som de gjorde tillsammans.

Efter att Knut Agnred drabbades av ett hjärtflimmer föregående år tvingades Galenskaparna och After Shave ställa in 30-årsfesten.

Elkonverteringen av Agnred slutfördes på onsdagen i förra veckan. Under operationen kommer läkarna att stoppa patientens hjärta kort så att det kan återställa sin normala rytm.

Läkaren spekulerade då i att han skulle återgå till jobbet idag. Han är dock oförmögen att bära det längre. Han planerade bara att gå från centrum till teatern, men det slutade med att han var riktigt utmattad. Enligt Per Fritzell tvingades vi ställa in.

Biljetter till en mängd ytterligare föreställningar på Oscarsteatern görs tillgängliga för kunder vars planer stördes när ett evenemang ställdes in.