Jonna Sundling Pojkvän

Jonna Sundling Pojkvän Vid ungdoms-OS som hölls i Innsbruck, Österrike, i början av 2012, vann Sundling en silvermedalj i sprinttävlingen. Han tog även en silvermedalj med den svenska stafetten vid det nordiska junior-VM som hölls i Erzurum. Hon deltog i Skandinaviska cupen för första gången i Sjusjen i december 2012 och gjorde två topp 10-prestationer, placerade sig som nionde på 10 km frisim och sexa i sprint.

Båda dessa resultat erhölls i tävlingen. I Liberec, Tjeckien, i januari 2013, var Sundling en del av det svenska lag som vann juniorvärldsmästerskapet i stafett. Den 4 januari 2014 nådde hon sin första pallplats i Scandinavian Cup med en tredjeplats på sprinten i Skellefte. Hon vann det efterföljande junior-VM i Val di Fiemme, Italien, i både sprint och stafett. Hennes första pallplats kom den 4 januari 2014.

Sundling gjorde sitt första framträdande i en världscuptävling i längdskidåkning den 15 februari 2015 i Östersund. Hon tävlade i 10 kilometer fristil och slutade 53:a. Senare under månaden tävlade hon i Scandinavian Cup i Julumae och fick ytterligare två pallplaceringar. Hon slutade tvåa i den klassiska sprinten och ytterligare två gånger i fristilssprinten.

Månaden därpå fick hon sina första poäng i världscuptävlingen genom att bli sjua i sprinttävlingen i Lahtis. I slutet av säsongen slutade hon på tionde plats i rankingen för Scandinavian Cup. Under säsongen 2015–16 hade hon två avslut som var tillräckligt bra för att tjäna hennes poäng i världscupen.

Hennes bästa prestation kom i sprint indavos, där hon placerade sig som nionde. Hon triumferade i damernas sprinttävling vid U23-VM i skidsport i Rasnov 2016 och tog hem guldmedaljen. I mars 2016 triumferade hon på minitouren Scandinavian Cup som hölls i Otepaa, och det slutade med att hon kom på tredje plats totalt i Scandinavian Cup.

Hon inledde säsongen 2016–17 med att placera sig på 16:e plats vid World Cup Mini Tour i Lillehammer. I början av februari 2017 vann hon svenska mästerskapet i sprint, precis som hon gjorde året innan. Under säsongen 2017–2018 tävlade hon i den skandinaviska cupen och fick totalt fem topp tio-resultat, inklusive tredjeplats totalt och andraplats i sprinttävlingarna som hölls i Pite och Trondheim.

Falunshe slutade på en nionde plats totalt i världscupfinalen, och hon kom på andra plats i sprintetappen. Han hävdar att de båda var medvetna om att hon var i tillfredsställande skick för mästerskapet, trots att det inte visade sig som en perfekt poäng i resultatlistorna.

Samtidigt har de observerat att yttre faktorer, som vädret, kan spela en roll i VM-evenemang. Till exempel, när Jonna Sundling tävlade i världsmästerskapen i Seefeld, gick en av stolparna sönder, vilket gjorde att hon tappade medaljen hon hade jobbat så hårt för.

Jonna Sundling Pojkvän
Anton Olofsson

Du sviker inte din vakt för en sekund. Det är uppenbart att saker går snabbt och att oväntade händelser kan inträffa. Mot bakgrund av händelsen som inträffade för två år sedan anser jag att hon gjorde ett enastående jobb med att hantera situationen. Om du skulle tänka på dig själv kanske du kommer ihåg att du var nära att vinna en VM-medalj eller möjligen guldet, och då kommer tanken upp för dig. Det går inte att förneka att saker och ting lätt kunde ha gått över styr.

Det är alltid lite speciellt under tävlingssäsongen med skidåkare, men nu har det så klart blivit lite extra eftersom vi har blivit separerade. Det här är kanske ett lite tråkigt svar, men det är alltid lite speciellt under tävlingssäsongen.

Det kommer att bli extremt bra att bara landa och ha någon sorts regelbunden sambo; efter det får vi se om vi kommer någonstans när hennes säsong är klar. Jag vet inte om du har modet att gå någonstans, för det är inte meningen att du ska göra det, men vi kommer att hitta ett sätt att fira det oavsett vad.

Jag höll på att nämna att man som vanligt brukar må lite fysiskt dåligt när hon uppträder, men visst blev det lite extra ångest idag på grund av konkurrensen. På grund av att du lever så mycket blir det nästan tufft för dig. Anton sa till Expressen att hans känslor för henne bara har blivit mer positiva ända sedan prologen, liksom när hon åkte så bra i kvarten respektive semi.

Du sviker inte din vakt för en sekund. Det är uppenbart att saker går snabbt och att oväntade händelser kan inträffa. Mot bakgrund av händelsen som inträffade för två år sedan anser jag att hon gjorde ett enastående jobb med att hantera situationen.

Om du skulle tänka på dig själv kanske du kommer ihåg att du var nära att vinna en VM-medalj eller möjligen guldet, och då kommer tanken upp för dig. Det går inte att förneka att saker och ting lätt kunde ha gått över styr.Nu när paret vunnit guldet blir det firande, men det blir ingen ohämmad jättefest för dem.