Sebastian Siemiatkowski Familj

Sebastian Siemiatkowski Familj |Sebastian Siemiatkowski är gift med Nina Siemiatkowski. De två blev bekanta med varandra när de båda gick på den uppskattade Handelshögskolan i Stockholm.

Familjen Siemiatkowski flyttade från Polen till Sverige år 1980. Han kan tala två språk flytande. Det var på Handelshögskolan i Stockholm, där han träffade Klarnas andra medgrundare, Niklas Adalberth och Victor Jacobsson, som han tog sin examen och fortsatte med att starta Klarna 2005.

Den 25 maj 2022 placerade den amerikanska affärstidningen Forbes Siemiatkowski på 913:e plats på listan över världens rikaste människor, med en förmögenhet på 3,2 miljarder dollar.

Sebastian Siemiatkowski är gift med Nina Siemiatkowski. De två blev bekanta med varandra när de båda gick på den uppskattade Handelshögskolan i Stockholm. År 2012 hade de börjat dela lägenhet i Stockholm och var på jakt efter en plats på landsbygden. De bestämde sig för att köpa en fastighet som nyligen lagts ut till försäljning och det var Ninas drömboende. Det tog dock sex år innan de äntligen kunde flytta in.

1981 var året han föddes av polska föräldrar.Men eftersom han inte kunde få arbete efter att ha avslutat sina doktorandstudier bestämde sig hans far för att istället bli taxichaufför. Ryggsvårigheter tvingade hans mamma, som också var utbildad, att lämna sin karriär tidigare än hon hade planerat.

Som medgrundare och vd för appen Klarna har Sebastian Siemiatkowski, som är 39 år, blivit en av de rikaste entreprenörerna i Sverige och har tjänat miljarder dollar.

Men han erkänner för programledaren för intervjuprogrammet i SVT med samma namn, Carina Bergfeldt, att han inte vill att hans egna barn ska ta del av pengarna; detta är ett ämne som verkar vara under diskussion mellan honom och hans fru.

Det här är ett samtal som pågår hemma mellan mig och min underbara fru, eller hur? Men om du frågade mig just nu skulle jag svara att de inte får något alls. För jag vill att de ska ha den typen av driv, det är därför. De är på egen hand att upptäcka vad det är som skulle ge dem framgång i livet. Sebastian Siemiatkowski, som medverkar i Carina Bergfeldt, citeras för att säga: “Jag skulle inte vilja att de aldrig skulle behöva arbeta i hela sitt liv.”

Sebastian Siemiatkowski är miljardär, och han tror att han samtidigt förstår att det kan låta konstigt när han säger så, eftersom det finns människor som dagligen kämpar med pengar. Han tror dock att han förstår att det kan låta konstigt när han säger det som miljardär. Som ett resultat av det ser han till att betona att det bara gäller hans egna barn och inte andra familjers.

Men jag vill trampa lätt när jag säger det samtidigt, eftersom det finns många människor som går igenom dåliga tider och inte har pengar att hjälpa dem igenom det. Någon som redan är rik som sitter där och hävdar att “det går bra att inte skaffa pengar” är något som är lätt för dem att säga kan låta konstigt för andra människor. I programmet säger han: “Men nu talar jag för mina egna barn, att det är fördelaktigt för dem.” Om jag talade för mina egna barn, tillägger han, “jag skulle inte vilja att allt bara serverades.”

Milkywire är en plattform som kopplar samman människor som vill bidra till att rädda vår natur med eldsjälarna som arbetar på olika sätt ute i fält. Trots sin ringa ålder har appen fått global uppmärksamhet (av både trovärdiga tidningar som V magazine och världsstjärnor som Kim Kardashian) som plattformen som gör detta.

Sebastian Siemiatkowski Familj
Sebastian Siemiatkowski är gift med Nina Siemiatkowski. Paret träffades när de båda var studenter vid den prestigefyllda Handelshögskolan i Stockholm.

Gräsrotsorganisationerna laddar upp videouppdateringar på appen om sitt arbete en gång i veckan, och ibland till och med oftare, så att givare sedan kan svara på dessa uppdateringar. Tänk om en välgörenhetsorganisation också använde crowdsourcing och Instagram.

Du kan komma nära de organisationer som din gåva går till och se själv hur haven rensas från plast eller hur fler insekter som är avgörande för ekosystemen föds upp. Allt detta är möjligt med din telefon. Den bristen på transparens och tillgänglighet har bestått i den ideella sektorn.

World Economic Forum gjorde det banbrytande avslöjandet året innan att de viktigaste utmaningarna som mänskligheten står inför i dag är alla kopplade till miljön och den naturliga världen.

Nina Siemiatkowski suckar och säger: “Men bara tre procent av det vi bidrar med i välgörenhet går faktiskt till miljön.” Det är miljöaktivistens ord. – Ju mer jag får reda på världens tillstånd och de ynkliga mängder pengar som spenderas där, desto mer inspirerad och beslutsam känner jag mig att fortsätta göra det jag har gjort.