Jimmie Åkesson Vikt

Jimmie Åkesson Vikt |När Jimmie Kesson, ledare för Sverigedemokraterna, dök upp i programmet Morgonpasset som sändes i Sveriges Radio P3 var han förståeligt nog upprörd. Anledningen till detta var att kesson strax före sändningen varit föremål för en “stek”.

Det är ungefär vad jag förväntar mig att få från den här sopstationen som jag tittar på just nu. Utsikterna för resten av dagen är inte bra, men jag kan inte ta på mig skulden för det. Enligt vad Jimmie Kesson sa i P3-intervjun så står jag här för att jag vet att jag måste, men han erkände att han skulle ha valt att låta bli.

Jimmie Kesson nämnde också att han tycker att det är bäst att stänga av sändningen för hela radiokanalen.

Om jag varit ledningen för det här etablissemanget skulle jag ha lagt ner P3 direkt eftersom jag anser att det är ett exempel på fullständigt och fullständigt vänsterliberalt smutskastning.

Början på Kessons politiska verksamhet kom när Anders Klarström fortfarande tjänstgjorde som Sverigedemokraternas ledare. Han kom från en politisk familj med anknytning till Nordiska Nationalpartiet. På kvällen den 31 december 1994 tog kesson beslutet att gå med i Sverigedemokraternas ungdomsorganisation och bli politiskt engagerad.

I sina memoarer förnekar kesson föreställningen att han någonsin skulle ha blivit medlem av Sverigedemokraterna så länge Klarström förblev ansvarig. Istället hävdar kesson att anledningen till att han senare gick med i SD berodde på partiets ställningstagande till EU-problemet.

kesson skrev följande om beslutet att gå med i Sverigedemokraterna i en artikel som publicerades i SDU-Syds medlemstidning 1997. kesson sa: “Vi hade den första kontakten med SD någon gång i december samma år och under ett möte på nyårsafton beslutade vi att börja arbeta partipolitiskt och att en lokal SDU-avdelning så småningom skulle bildas.”

kesson skrev även följande om beslutet att Enligt Christian Krappedal, som tjänstgör som SD:s pressekreterare, kom Jimmie Kesson in i gruppen någonstans under våren eller försommaren 1995.

1997 blev början på kessons engagemang på riksnivå då han valdes in i partistyrelsen som suppleant. Sedan dess har han haft en rad befattningar, bland annat som ordförande i programkommissionen och en tjänst i partiets pr-sektion.

Jimmie Åkesson Vikt
mer information uppdaterar snart om Jimmie Åkesson Vikt

Under sin studenttid blev han bekant med bland annat Mattias Karlsson, Björn Söder och Richard Jomshof genom Nationaldemokratiska studentföreningen i Lund, som Björn Söder och Richard Jomshof nyligen hade grundat. De var kända som fyramannagänget och hade redan från början för avsikt att ta rodret i Sverigedemokraterna.

Efter parlamentsvalet 1998 blev han aktiv i processen för att återupprätta Sverigedemokratisk Ungdom, där han till en början fungerade som vice ordförande och sedan som ordförande i organisationen mellan åren 2000 och 2005. Han valdes in i fullmäktige i Solvesborgs kommun 1998 och har suttit i den egenskapen sedan dess. kesson hävdar att han följer dieten varje gång det är val, men att han lägger ännu mer kraft på det den här gången.

Den här sommaren resulterade i att en hel del extra kilon gick upp. Man kan bli av med dem genom träning, och jag gör det faktiskt själv. Men viktigast av allt handlar det om att omge sig med saker som hindrar dig från att växa istället för att främja expansion.

Jimmie Kesson var helt förbrukad när den senaste valcykeln gick mot sitt slut. Under den här valrörelsen hävdar han i en livesändning på Facebook som heter “Det politiska spelet” att han funderar mycket på hur han spenderar sin energi.

Mitt problem är att jag inte lägger ner tillräckligt många timmar på kontoret. Den omfattar allt annat i området. Mitt schema är verkligen fullspäckat just nu. Jag har bara hunnit besöka fem städer hittills, men jag planerar att nå 55 när den här valkampanjen är över.

Jag anser dock inte att det är något problem. Min utmaning är mer att hålla mig från att engagera mig i aktiviteter som jag kanske inte behöver. Dessutom har vi ansträngt oss mycket för att uppnå det målet, som är att bygga en organisation runt mig på ett sätt som skiljer sig från hur det gjordes tidigare.

“Att Jimmie Kesson är en förrädare är en av de saker jag föraktar mest med honom. Tvärtemot vad man skulle tro så älskar han inte Sverige så mycket. Under fotbolls-VM rotade han inte för Sverige utan stödde istället Saudiarabien.

Eftersom Jimmie är en spelberoende är det uppenbart att han inte skulle kunna motstå frestelsen även om de erbjöd honom 5002 gånger så mycket pengar. När det kommer till spel så är han helt oförmögen att hålla några pengar i sin ägo.

Under hela sin första mandatperiod i riksdagen hoppade han över lunchen till förmån för att köpa tre trisslots på daglig basis. Det ledde till att han gick ner en hel del i vikt, vilket var en av effekterna. Det extra kg verkar däremot ha kommit tillbaka. Han är en tyngdlyftare av rang och är känd som Sveriges Oprah.

På grund av detta är Jimmie en inspiration för alla oss tjocka killar som har starka ben, som jag. Det finns många unga kvinnor som är kroppsaktivister, så det är nog bara en tidsfråga innan vi ser Kessons bara kropp på Instagram.”