Håkan Hellström Förmögenhet

Håkan Hellström Förmögenhet Även om Hkan Hellstroms inkomst från föregående år inte var särskilt hög, framstår 2014 som det mest framgångsrika året för Hkan Hellstroms ekonomi under de senaste tio åren.

Under loppet av det här året fick han en årslön på 7 594 800 kronor, vilket översattes till lite mer än 633 000 kronor i inkomst för honom på månadsbasis.

Liveuppträdanden av Hellström och hans liveband, som inkluderar Simon Ljungman, Oscar Wallbom, Lars-Erik “Labbe” Grimelund, Finn Bjornulfsson, Mattias Hellberg, Nils Berg och Stefan Sporsén, är kända för sin höga energi och får ofta komplimanger.

En av Hellströms kompositioner, “Grdakvarnar och skit,” används som introduktionslåt till Gais hemmamatcher eftersom han är en ivrig supporter av laget och låten spelas där]. Mellan åldrarna 12 och 16 var han ordinarie i vänsterbackspositionen för Gais.

Sedan början av sin solokarriär har Hellstrom släppt sju album i Sverig, och den svenska tidningen Expressen rapporterade att cirka 400 000 skivor hade sålts redan i oktober 2010.Dessutom släppte han en låt 2005 under namnet “En midsommarnattsdröm”.

Utöver detta är han mottagare av andra svenska utmärkelser, såsom titeln Årets Göteborgsborgare och Lisebergsapplåderna, bland annat. Han har vunnit ett flertal kategorier av Grammis- och Rockbjörnspriserna, samt andra svenska priser.

Trots pandemin tyder den information som Nyheter24 har fått från Skatteverket på att Hkan Hellström hade en fast förvärvsinkomst på 2 357 600 kronor år 2020.

Även om Hkan Hellstroms inkomst från föregående år inte var särskilt hög, framstår 2014 som det mest framgångsrika året för Hkan Hellstroms ekonomi under de senaste tio åren.

Under loppet av det här året fick han en årslön på 7 594 800 kronor, vilket översattes till lite mer än 633 000 kronor i inkomst för honom på månadsbasis.

En av de mest kända och omtyckta artisterna i Sverige samt en som fått ett brett kritiskt erkännande är Hkan Hellström. 2014 kunde han förmörka det tidigare besöksrekordet som rockikonen Bruce Springsteen hade på Ullevi.

Antalet personer som deltog i Hellstroms show var 69 349, vilket slog Bruce Springsteens tidigare rekord med 66 561 deltagare.

Två år senare, 2016, gjorde Hkan Hellström det igen och slog sitt eget rekord inte en utan två gånger: 70 091 personer deltog i en av artistens Ullevi-spelningar och 70 144 personer deltog på den andra

Håkan Hellström Förmögenhet
43.7 million

Det är som att David står inför Goliat i den här situationen. De reste hela vägen från Västra Frölunda för att komma till denna plats. De sa till mig, “Det är alldeles för stort för dig, du kommer aldrig att kunna övervinna den jätten.” Men det är ett så massivt tecken att jag omöjligt kan missa det. Från scenen delade Hkan Hellström med sig av sina tankar om hur man bör närma sig livet med detta tankesätt.

Rullande åska var namnet på Hkan Hellströms omfattande sommarturné som ägde rum året innan. Turnén bestod av 13 stopp och avslutades med två föreställningar på Ullevi. Det blev dock inget nytt rekord för publiken. Lite mer än 65 000 personer deltog varje dag av Ullevi-föreställningarna.

Det kommer inte att bli rekordmånga, och det har vi inte letat efter heller eftersom vi bestämde oss för att åka på turné istället för att jaga rekord i Sverige. Niklas Westergren, marknadschef för konsertarrangören FKP Scorpio Sweden, förutspådde att lokalen skulle vara nära kapacitet när turnén började året innan.

Han är son till Björn och Christina Hellström och tillbringade sin barndom på Nitaregatan i Ekeback, som ligger i Västra Frölunda, i staden Göteborg. Hkan Hellström tillsammans med sin äldre bror Tomas.

Efter att ha avslutat sjätte klass på Dalaskolan i Ekeback, gick Hellström vidare till Göteborgs samskola. På grund av Hellströms skolios fick han medicinsk befrielse från att behöva tjänstgöra i militären.

Runt skolåren gick Hellström, tillsammans med Henrik Berggren och några andra individer, på Göteborgs högre samskola. Det var under denna tid som Hellström hjälpte till att bilda bandet Broder Daniel. Efter det var han trummis för bandet, men han släpptes 1995. Efter ytterligare två veckor erbjöds Broder Daniel ett skivkontrakt av EMI.