Amy Deasismont Pojkvän

Amy Deasismont Pojkvän Amy Deasismont föddes den 15 april 1992 i Norrköping av engelska föräldrar och en svensk mamma. Hennes mamma var svensk och hennes pappa var engelsk. Amy har tre yngre systrar förutom sin ena äldre syster. Hennes familj rycktes upp och flyttade till England inte långt efter att hon föddes där.

Efter att ha tillbringat en tid i England tog hennes familj med henne till Sverige när hon var fyra och ett halvt år gammal. Vid åtta års ålder skrev hon in sig i klasser på denna teater- och dansskola på denna plats. Höjden på Amy är något som särskilt många människor har många frågor om.

Det är inte helt klart varför det är så; svaret på frågan om hur lång hon är, i centimeter, är dock inte tveksamt. Resultaten av en enkel Google-sökning visar att Amy Deasismont har en höjd på 152 centimeter.

Hon framträdde på scenen i talangshowen Smstjarnorna (som översätts till “Little Stars”) samma år som hon spelade en roll i det svenska tv-dramat De drabbade 2002. Hon fokuserade om sina framtidsambitioner på musik efter sitt framträdande på talangshowen var en succé. Sedan dess har hon tävlat och vunnit sju gånger vid åtta olika nationella talangtävlingar.

Hon tävlade i de svenska talangtävlingarna Minimelodifestivalen och Super Troupers med stor framgång. Båda dessa tävlingar är mycket uppskattade. I den senare tävlingen triumferade hon med en Shakira-låt med titeln “Under dina kläder”, för vilken hon fick komplimanger från sångerskan som kom före henne.

Deras första singel, “What’s In It For Me”, gavs ut i Skandinavien i februari 2005, och den toppade listorna i Sverige i april samma år. Låten, tillsammans med bandets debutalbum, “This Is Me Now”, som gavs ut i maj 2005, har redan blivit platinacertifierad. Efter lanseringen i Skandinavien distribuerades What’s In It For Me i Polen, Tjeckien och Tyskland under den första veckan i oktober 2005.

I Tyskland nådde singeln plats nummer 36 på albumets respektive listor. Å andra sidan var det den tredje mest sålda singeln 2005 i Sverige, och den var en av de mest spelade låtarna på Sveriges radio, tillsammans med hennes andra (Welcome to the City) och tredje (Shooting Star) singlar. Dessutom har Amy etablerat sig i Norge. Utöver det lades låten “What’s In It For Me” fram för övervägande för priset “Bästa låt” vid Svenska Grammis.

Både Welcome To The City och deras senaste album, Still Me Still Now, som släpptes i maj 2006, blev guldcertifierade i Sverige. Detta inträffade vid en tidpunkt då CD:n inte ens var lättillgänglig i butiker. Tio låtar (Tysper, Mack och Grizzly) är ansvariga för majoriteten av låtarna på detta album.

De var också bidragsgivare till bandets senaste album. Från det nya albumet har låtar som “Don’t Cry Your Heart Out”, “Big Guns” och “It Can Only Get Better” redan gjorts tillgängliga för allmänheten; ändå, till skillnad från Amys första singlar, har dessa låtar ännu inte nått de högsta försäljningssiffrorna.

Amy Deasismont Pojkvän
152 cm

Under 2006 nominerades Amy även för ett antal prisceremonier som hölls i Skandinavien, inklusive Grammis, Rockbjörnen, NRJ Radio Awards, Nickelodeon Kids’ Choice Awards Stockholm och Nordic Hit Music Awards. Hon var framgångsrik i att vinna tre av dessa prestigefyllda utmärkelser. Hon var också den yngsta artisten som någonsin har övervägts för en Grammy Award-nominering.

Amy Deasismont blev kär redan 2015, vilket var sex år sedan. Den lycklige heter Charlie Gustafsson och jobbar i underhållningsbranschen.

Charlie, som är 29 år gammal, har spelat betydande roller i en rad populära tv-program, bland annat Our Time Is Now och den nyligen premiärvisade serien Odd Weeks on Discovery+.

De två skådespelarna började dejta i mars 2015, och de tillkännagav sin relation till världen via sociala medier under sommaren samma år.

I en intervju med Aftonbladet 2017 sa Charlie Gustafsson att han ansåg att de båda arbetade i samma yrke som en fördel, särskilt under produktionen av “Vår tid är nu”.

Under den här produktionens gång har hon varit ett stort stöd, och trots att vi var på olika platser läste hon manuset över telefon med mig varje kväll. Hon har varit fantastisk på alla sätt.

De har skrivits till en mängd olika adresser sedan en tid tillbaka.Både Amy Deasimont och Charlie Gustafsson har sökts till anställning av Aftonbladet.