Sofia Rågenklint Barn

Sofia Rågenklint Barn |Rågenklint växte upp i Äppelbo i Dalarna . Under en tid i sin karriär var hon anställd på en resebyrå. 1999 tävlade hon om titeln Fröken Sverige representerande Dalarna och hamnade på tredje plats i tävlingen. Efter evenemanget tog hon ett jobb som reporter på en tv-station i Salen, där hon tidigare tävlat.

Rgenklint deltog i TV3:s Jakten p okenguldet år 1999. Rgenklints år i programmet var 1999. Hon började arbeta på TV4 som halla år 2000. I februari 2003 var hon och Linda Bengtzing programledarna för tv-programmet Ordjakten, som sändes i TV4 och började sändas samma månad. Hösten 2003 började hon arbeta som programledare för olika TV-program, inklusive Djurvanner, Bingolotto plus och Jakt & fiske på TV4 Plus.

Familj. Rågenklint gifte sig med sångaren Patrik Isaksson. Paret hade levt åtskilda sedan våren 2003, och skilsmässan formaliserades slutligen två år senare i februari 2004. Senare blev de tillsammans igen och fick två barn innan de beslutade sig för att upplösa partnerskapet hösten 2011.

Efter att ha varit gifta i tre år skilde sig Sofia Rgenklint och Patrik Isaksson, men försonades så småningom och blev tillsammans igen. Innan de bestämde sig för att avsluta sitt förhållande för gott välkomnade paret två barn till världen tillsammans. Båda parter är nu i engagerade relationer med andra människor.

Rgenklint har varit en del av Trollbrollopet som har spelats i ppelbo vid flera tillfällen, där hon har spelat huvudrollen. . Dessutom var Rgenklint huvudrollsinnehavaren i musikalen The Sound of Music som framfördes av Borlänge Musikteater.

Från och med 2013 var Rgenklint programledare för SVT-programmet Djursjukhuset samt Barnkanalen-programmet Sondag med Sofia. Förutom att leda produktionen av tv-programmet Brottsligt för SVT 2018 lät hon även publicera programmets namn som titel på en bok hon skrivit. Fråga läkaren om hälsa kommer att hållas på SVT med början den 12 januari 2021 av Rgenklint.

Sofia Regenklint, som är 46 år, är just nu en av de programledare som har flest lyssnare. Hon har gjort ett flertal framträdanden i svensk tv under sin karriär och i en mängd olika roller och miljöer. Vid sidan av sitt övriga ansvar som TV4 halla är hon programledare för programmen “Ordjakten”, “Djursjukhuset” och “Auktionssommar”. Nu tar hon också över den enormt populära showen “Fråga doktorn”, som Suzanne Axell en gång var värd för innan hon lämnade programmet.

Sofia Rågenklint Barn
Sofia Rågenklint och Patrik Isaksson var gifta i tre år innan de skilde sig – och hittade sedan tillbaka till varandra. Paret hade två barn tillsammans innan de separerade för gott och är nu i separata relationer.

När vi kan ses virtuellt slappar Sofia hemma i huset i Rydebeck, som ligger strax utanför Helsingborg. Det verkar som att de första minuterna av intervjun kommer att behöva ske via telefon eftersom hon precis har kommit tillbaka från att ha tagit bilen till mekanikern efter att ha lämnat den där.

Förut var jag en tidsoptimist som försökte proppa i mig så mycket som möjligt; idag försöker jag få ut det mesta av även de minsta fickorna av fritid. Jag tar till exempel hänsyn till att jag behöver hitta en parkeringsplats innan mötet och att det kan ta lite tid. Jag vill mycket hellre ha 15 minuter extra på händerna så att jag kan ta en kopp kaffe än tvärtom.

Det första föremålet som sattes på plats i huset var Sofias massiva grå soffa som tog större delen av utrymmet. För att vara mer specifik är modeordet för denna anläggning “avslappnad häng” och “plats för alla.” Högsta prioritet är att vara fri från den ångest som kommer med möjligheten att skada något eller smutsa ner det. Därför besitter hon inga dukar alls.

Man fick inte vara det minsta smutsig och man var alltid orolig för att spilla på en duk när man växte upp i huset där jag tillbringade min ungdom, där mamma var väldigt noggrann med allt. – Det kanske är en skada från min barndom.