Mauri Hermundsson Föräldrar

Mauri Hermundsson Föräldrar |Hermundsson gav Mauri status som förnamn när han var sju år, trots att befolkningsrekordet inte inkluderar Mauri som hans primära tilltalsnamn.

Under 2018 fann Hermundsson popularitet med YouTube-kanalen med titeln “Uppdrag: Mat”, och sedan dess har han laddat upp mer än 50 videor till kanalen. Ämnet mat är den primära tyngdpunkten på YouTube-kanalen som sköts i samarbete med fotograf Filip Meneses och videoredaktör Hugo Johansson. Kanalen arrangerar ofta intervjuer med en eller flera speciella gäster.

Aftonbladet är den som står för notan för “Uppdrag: Mat”, som den 27 oktober 2021 hade över 529 000 prenumeranter, över 90 miljoner visningar och i genomsnitt över 1 miljon tittare för varje avsnitt.

Hermundssons video, som var värd av Bianca Ingrosso och fick över 1,8 miljoner visningar, var en av de mest sedda videorna i Sverige år 2020. Hermundsson tilldelades denna ära 2019, och kom i fråga för The Big Journalist Award i kategorin Årets innovatör.

År 2021 uppnådde Mauri Hermundsson en åttonde plats i Maktbarometern som genomfördes av Medieakademin. Samtidigt var hans kanal den fjärde största i Sverige.

Uppdrag: Mat heter den kanal som Mauri har hand om, och stationens främsta fokus ligger på mat.

Han driver kanalen tillsammans med fotografen Filip Meneses och det var till stor del tack vare kanalen som han kunde etablera ett namn och ett rykte för sig själv bland Sveriges folk. Denna otroliga kanal har för närvarande över 35 miljoner visningar och svindlande 322 000 prenumeranter när detta skrivs.

Hermundsson tog över som programledare för tävlingsprogrammet “Lego Masters Sweden” på TV4 hösten 2020. Programmet är en utslagstävling där flera lag tävlar genom att bygga massiva legomodeller på utsatt tid.

Det spelar ingen roll vad folk tycker; den nuvarande trenden inom namn är att många antingen vill ha ett unikt namn eller stavning för sig själva, eller så vill de ge sådana namn till sina barn. Enligt Katharina Leibring, som forskar om namn vid Institutet för språk och folkminnen, är det verkligen så. Tendensen var väl etablerad redan på 1990-talet.

Mauri Hermundsson Föräldrar
UPPDATERING KOMMER SNART

Mitt standardsvar är att det har att göra med att vi är exceptionella och utvecklar vårt eget varumärke.

Enligt siffror som sammanställts för december månad 2015 hade cirka 125 000 personer ett förnamn som stavades på ett unikt sätt.

Men trots att vi letar efter särpräglade namn fortsätter namnen William och Alice att inta toppplatserna på listan.

På grund av den nya regeln om namn som trädde i kraft 2017, har många nu möjlighet att ändra sitt förnamn, till exempel om de inte gillar det.

Du har nu enligt den nya regeln rätt att ändra ditt förnamn många gånger, samt att lägga till eller ta bort det helt. Enligt Katharina Leibring kan man experimentera, och det kan ha att göra med nya livsvillkor.