Håkan Hellström Barn

Håkan Hellström Barn |Hkan Georg Hellström är en svensk sångare och kompositör. Han föddes den 2 april 1974 i Göteborg, och hans fullständiga namn är Hkan Georg Hellström. I början av sin karriär var han medlem i banden Broder Daniel och Honey Is Cool.

År 2000 debuterade han som soloartist genom att släppa albumet Can’t Worry About Me i Göteborg. Sedan dess har Hellström skaffat sig ett rykte om sig själv som en av de mest välkända och kritiskt ansedda målarna i Sverige.

Han har väckt kontroverser sedan han, enligt kritikernas åsikt, sjunger på ett onaturligt sätt. Låtarna skrivna av Hellström utspelar sig ofta i Göteborgsområdet, som också är scenen för ett antal av hans musikvideor. Texterna till Hellstroms låtar handlar om teman som kärlek, sorg och känslor av isolering.

Hellström är känd för sina energiska och ofta hyllade liveframträdanden, som han ger tillsammans med sitt liveband, som består av Simon Ljungman, Oscar Wallbom, Lars-Erik “Labbe” Grimelund, Finn Bjornulfsson, Mattias Hellberg, Nils Berg och Stefan sporer.

En av Hellströms kompositioner, “Grdakvarnar och skit,” används som introduktionslåt till Gais hemmamatcher eftersom han är en ivrig supporter av laget och låten spelas där]. Mellan åldrarna 12 och 16 var han ordinarie i vänsterbackspositionen för Gais.

Sedan början av sin solokarriär har Hellstrom släppt sju album i Sverige och den svenska tidningen Expressen rapporterade att cirka 400 000 skivor hade sålts redan i oktober 2010. Dessutom släppte han en låt 2005 under namnet “En midsommarnattsdröm”.

Utöver detta är han mottagare av andra svenska utmärkelser, såsom titeln Årets Göteborgsborgare och Lisebergsapplåderna, bland annat. Han har vunnit ett flertal kategorier av Grammis- och Rockbjörnspriserna, samt andra svenska priser.

Den tredje medlemmen i familjen Hellström har fötts till sångaren Hkan Hellstrom, som är 42 år gammal, och hans följeslagare Natalie Davet, som är 38 år gammal. De har två barn, Julius som är 11 år och Sigge som är 8 år.

Barnets födelse har bekräftats av Joel Borg, anställd på Hkans ledning.Det är sant att de nu har en egen familj. Allt fungerade perfekt, och de extatiska minen i allas ansikten säger allt, säger Joel till Nojesbladet.

På fredagen uppdaterade Natalie sin profilbild på Facebook för att visa ett porträtt av sig själv med en framträdande gravid mage. Men paret har redan välkomnat sitt tredje barn till världen.

Om vi ​​går ännu längre tillbaka i tiden, till år 2010, avslöjade Hkan Hellström ännu mer om sina känslor för Natalie Davet. Efter att ett decennium hade gått sedan den massiva framgången med “Kann ingen sorg for mig Göteborg”, bestämde sig musikern för att markera tillfället genom att släppa albumet “Two Steps From Paradise”.

Mot bakgrund av detta delar Hkan Hellström med oss ​​att han är extatisk över de förändringar som har skett i hans liv.

När jag gjorde min debutskiva hade jag aldrig varit i ett förhållande med en kvinna. Jag dagdrömde om hur det skulle kännas att vara där. När det händer kommer den att ha otroligt blå ögon. Så fort du får kontakt med någon har du potential att lära dig 10 000 nya saker som du tidigare inte var medveten om.

Under alla andra omständigheter skulle jag inte ha kunnat sätta alla dessa rekord. Det var omöjligt för mig att upprepa den första skivan så många gånger jag ville. Jag lever inte längre en enda persons liv. Enligt en intervju som Hellström gav 2010 till tidningen Chic, “Jag är glad eftersom jag på många sätt inte behöver leva så.”

Eftersom jag var utelåst frågade jag: “Det här låter kanske konstigt, men jag undrar om jag kan kontakta min pappa eftersom jag är utestängd.” Sedan gav hon mig en konstig blick innan hon sa: “Min smartphone har tagit slut på batteri eftersom jag har filmat så mycket på Ullevi.” Efter det sa jag: “Det är så roligt, hur var konserten då?” Hon kände inte igen mig. En annan ung dam kan ses gå längs gatan. Den identiska frågan ställs av Hkan Hellström.

Håkan Hellström Barn
Sigge Mio Hellström

Hon citerades som sa: “Jag tog så många bilder på Ullevi att jag inte har några batterier kvar.” Efter det skulle vi tre vänta till halv fem på morgonen med att samlas under gatlyktan. Sedan är det en tredje individ som dyker upp, och jag frågar samma sak om dem. Nästa sak som kommer ut ur hennes mun är: “Är du inte Hkan Hellström?”

Hon tillägger “Jag har precis kommit från din show, men min mobiltelefon har inga batterier sedan jag tog så många bilder, men du kan komma hem och ladda den.” Mitt svar är “Ja, precis, precis det,” och hon säger “Jag har precis kommit från din konsert.” Min röst var i så hemsk form att jag inte kunde konversera eller interagera med andra människor. Följaktligen valde jage att behålla min tystnad i hennes kök medan hon oroligt skurade disken och klockan på väggen fortsatte att ticka.