Mikael Wiehe Sjuk

Mikael Wiehe Sjuk |Låtskrivaren Mikael Wiehe ansvarar för en rad kända låtar, bland annat “The girl and the crow” och “Den jag kunde va”, för att bara nämna några.

Mikael hade också betydande framgångar med Hoola Bandoola Band, där han deltog tillsammans med sin nära vän Björn Afzelius.

Men stjärnan har alltid kunnat räkna med hjälp av en mycket viktig individ, även när de inte är i rampljuset.

I början av 1990-talet gifte han sig med kvinnan han älskade, Maya, och de har fem döttrar tillsammans.

Mikael Wiehe påverkades negativt av separationen, vilket framgår av hans medverkan i 2014 års dokumentär med titeln “Så mycket bättre”, där han bland annat diskuterade den utmanande perioden i sitt liv.

Mikael Wiehe informerade mig vid den tiden, “Jag snyftade minst en gång om dagen under de föregående sex månaderna i rad.”

Musikern avslöjade att han inte trodde att en skilsmässa skulle ha så stor inverkan på honom.Men under en avsevärd tid grät han och beklagade deras uppbrott.Jag hade ingen aning om att jag var så svag och beroende av andra människor. Han sa att han inte hade någon aning om att han kunde känna sig så arg, så avundsjuk eller så deprimerad som han gjorde i det ögonblicket. Redan i går eftermiddag rapporterade Mikael Wiehe att han började må dåligt och att han behövde boka tid hos en läkare.

Mikael Wiehe Sjuk
Det finns ingen information kommer att uppdateras snart

Enligt Leo Wijkmark, programchef på Konsert & Kongress i Linköping, diskuterade Mikael sin historia av panikepisoder och nämnde att han upplevt något liknande 22 år tidigare.

Jag kunde hitta en läkare åt dig, och ni två tog en lång promenad tillsammans. Efter det uttryckte Mikael att han var i tillräckligt bra form för att fortsätta prestera.

Läkaren gick in i salongen och tog plats så att han kunde se symfonin. Han och de andra 300 personerna i publiken kunde dock se artisten helt förlora tråden i sitt framträdande.

Efter att ha framfört fyra eller fem låtar började Mikaels minne blekna, och han glömde texten till “Sång till frihet”. Enligt Leo Wijkmark ska han ha framfört låten tusentals gånger.

Rating