Elisa Lindström Pojkvän

Elisa Lindström Pojkvän

Elisa Lindström Pojkvän |Hon deltog i Lilla Melodifestivalen 2005 som medlem i musikgruppen Lali. Det året fick gruppens framförande av låten “Du f r ta mitt hjarta” (You can take my heart) det totala resultatet på sjätte plats. Elisa, tillsammans med sin syster Alma Lindström, bidrog till låtens skrivande som medförfattare.

Lindström och flera andra elever som deltog i samma musikaliska utbildningsprogram på samma skola i Skövde grundade bandet Elisa’s år 2009.

2010 fick Lindström och Elisas nationell uppmärksamhet för att de tävlade i SVT-dansbandets reality-tävling Dansbandskampen (som betyder “Battle of the Dancebands”), där hennes band kvalificerade sig till finalen så småningom vann tävlingen i finalen hölls den 11 december 2010.

Dessutom, 2011, fortsatte Lindström och Elisas att få nationell uppmärksamhet för att de tävlade i SVT-dansbandets reality-tävling Dansbandskampen (som betyder “Battle of

I början av 2012 gav Guldklaven Awards till Lindström titeln “Årets sångare 2011.”2013 ledde Lindström en kör från sin by Toreboda i körsångstävlingen Korslaget, som visades på TV4. Showens titel översätts till “Clash of the Choirs”, och Lindströms deltagande i showen var 2013.

Lindström kunde gå hela vägen till finalen den 19 oktober 2013, där de ställdes mot den andra finalisten, en kör som leddes av sångerskan Anna Book.

I mästerskapsmatchen i Korslaget gick Lindström som segrare.Det tillkännagavs i november 2013 att Lindström skulle tävla i Melodifestivalen 2014 med målet att förtjäna rätten att representera Sverige i Eurovision Song Contest 2014, som skulle hållas i Köpenhamn, Danmark.

Hon framförde “Casanova” under den första tävlingsomgången med låten. Hon tävlade i Let’s Dance 2016-tävlingen, som visades på TV4, där hon besegrade Bianca Wahlgren Ingrosso för att ta förstaplatsen i finalen.

2016 var hon en av programledarna för dansbandsshowen “Tack for dansen”, som var värd av Thomas Deutgen och sändes på TV4. Det senaste året har varit allt mer utmanande för Elisa, trots att hon nästan alltid ses med ett leende på läpparna. I början av år 2021 gick hon och hennes exman Markus Frykén, som då var 31 år gammal, igenom processen att få en skilsmässa.

När Hant äntligen får kontakt med Elisa cirka ett och ett halvt år senare rapporterar hon att skilsmässan var svår.

Elisa Lindström Pojkvän

Det har varit en virvelvind och ett väldigt hektiskt år på många plan, men allt är bra med mig. När man bestämmer sig för vilken åtgärd man ska vidta är det ofta ett stort antal andra faktorer som spelar in. Elisa förklarar för Hant att det har varit ganska kaotiskt och att det är utmanande både på ett praktiskt och ett känslomässigt plan tills det nya har etablerat sig.

Ändå, som ordspråket säger, läker tiden alla sår, och Elisa mår bra idag. Utöver det har hon modet att återigen öppna upp sitt hjärta. För Hant förmedlar konstnären budskapet att hennes liv återigen har en betydelsefull annan person.

Ja, men jag dejtar, det gör jag. Det faktum att han är en långvarig kompis till mig gör mig glad, men jag vill inte ge för mycket information av respekt för honom. Han hade känt mig från en tidigare tid. Elisa konstaterar att eftersom han bor här har utrymmet en varm och inbjudande atmosfär.

Hur länge Elisa och den mystiske mannen har dejtat är å andra sidan något som hon helst håller för sig själv. Men det är ingen tvekan om att konstnären har en positiv syn på vad som väntar.

Spännande, underbart och härligt är känslorna som kommer att tänka på.

Men det ser bättre ut för Elisa igen på senare tid.

I en intervju hon gav till hemsidan Hant för en tid sedan uppgav kändisen att hon hade ett minnesvärt möte med en viss någon.

Elisa Lindström Pojkvän

Den kreativa individen var nyfiken på att lära sig mer om den person som hade vunnit hennes tillgivenhet.

Ja, men jag dejtar, det gör jag. Det faktum att han är en långvarig kompis till mig gör mig glad, men jag vill inte ge för mycket information av respekt för honom. Han hade känt mig från en tidigare tid. Hon konstaterade på den tiden att eftersom han bodde här var stämningen ganska varm och inbjudande.

Elisa Lindström Pojkvän

Elisa Lindström Pojkvän