Anders Eberhardt Familj

Anders Eberhardt Familj

Anders Eberhardt Familj |Anders Eberhardt befanns skyldig till flera anklagelser, inklusive mord och kränkning av de medborgerliga friheterna, och dömdes av tingsrätten till sexton års fängelse.

Eberhardt medgav under huvudförhandlingen att han var ansvarig för den andra killens död, men han hävdade att det berodde på vårdslöshet från hans sida. Dessutom erkände han att han begått brott mot freden och brott som involverade vapen.

En kroppsdel ​​tillhörande den 59-årige mannen upptäcktes flytande i Karlbergskanalen i Stockholm i september förra året. Efter en tid upptäcktes ytterligare två av hans kroppsdelar utanför Junibacken på Djurgrden. Det saknas fortfarande en del av kroppen.

Anders Eberhardt, en lagstiftare i delstaten South Dakota, greps för mord i lördags. Det finns inte mycket information tillgänglig om mordet i nuläget. Politikern från SD och den som mördades hade dock arbetat tillsammans tidigare och man tror att de hade en bra relation.

Enligt de uppgifter som har lämnats till Aktuellt Fokus gör polisen just nu en utredning för att fastställa om motivet till mordet har någon koppling till en nationalistisk hederskultur.

Enligt en källa som har kännedom om fallet ska Anders Eberhardt och den som mördades ha haft romantiska känslor för samma kvinna. en väg som utredare från polisen ryktas vara särskilt intresserade av.

Myndigheterna vill varken bekräfta eller dementera de uppgifter som lämnats om en misstänkt motivationsbild. Frågar du polisens pressavdelning kommer de att berätta att de undersöker alla potentiella motiveringar, men frågar du dem något vidare kommer de att hänvisa till att förundersökningen är sekretessbelagd.

Anders Eberhardt Familj

Anders Eberhardt tillkallade inte hjälp när NN dog. Istället tog han beslutet att göra sig av med kroppen genom att sönderdela den med hjälp av olika skärredskap, inklusive en yxa, en såg, en kniv och sax. Därefter har han gjort sig av med komponenterna vid olika tidpunkter och på olika platser, enligt skrivningen i domen från tingsrätten.

Eberhardt kunde undvika att få livstids fängelse eftersom han samarbetade med utredningen och lämnade avgörande information, inklusive var vapnet fanns.

Dykare som arbetade i Karlsbergskanalen i september 2021 stötte på en kroppsdel ​​som låg inkapslad i en soppåse och flöt i kanalen. En kort tid senare hittade polisen ytterligare två kroppsdelar utanför Junibacken i Djurgården, men hela kroppen är fortfarande inte upptäckt.

Den ansvarige domaren i målet i tingsrätten är utom allt tvivel övertygad om att Anders Eberhardt var den som sköt den andre mannen i huvudet med en pistol. Det är troligt att han stod bakom den andre mannen som satt i fåtöljen.

De indicierna pekar på Eberhardt som den som avlossade skottet från mycket nära håll mot offret, som träffades i mitten av huvudet av kulan.

Underrätten har inte lyckats fastställa utom rimligt tvivel att Anders Eberhardt hade skäl att döda den andre individen. I domen anges att de båda konsumerade en betydande mängd alkohol under den aktuella tidsperioden, och att Eberhardt var känt för att ha ett flyktigt humör.

Den hemska historien startade i mitten av september föregående år, då ett huvud insvept i en soppåse upptäcktes i Karlbergskanalen i centrala Stockholm.

Anders Eberhardt Familj

Ungefär en och en halv månad senare upptäcktes ytterligare kroppsbitar i Junibacken på Djurgården.

Anders Eberhardt, lokalpolitiker i Nyköping som var knuten till SD, omhändertogs och anhölls i november månad. Efter att ha fått sitt medlemskap avstängt under en tid, sparkades han till slut ut ur partiet.

Anders Eberhardt Familj

Anders Eberhardt Familj