Paul Rey Föräldrar

Paul Rey Föräldrar

Paul Rey Föräldrar |Paul Rey tillbringade hela sin barndom i staden Lund. 1973 flydde hans mamma Chiles diktatur för att börja ett nytt liv i Paris. Hon deltog senare på ett utbytesprogram som student i Lund, som låg i Sverige.

Där gjorde hon bekantskap med Pauls pappa, som också deltog i ett internationellt utbytesprogram från Finland. Han växte upp i ett hushåll som hade en betydande tonvikt på musik och var fylld med tidlösa album från 1960-talet till början av 1980-talet.

Samma år som Paul Rey värvades till Epic Records i USA, publicerade skivbolaget sin debutförlängda pjäs (EP) med titeln “Good As Hell”. Han etablerade ett förhållande med Quincy Jones, som fungerar som en guide för honom för närvarande Under året 2015 uppträdde han på turné med Nico & Vinz förutom att han blev medlem i den amerikanska tjejgruppen Fifth Harmony

Tillsammans med Arman Cekin och den globala superstjärnan Snoop Dogg samarbetade han på låten “California Dreaming”, som publicerades av Warner Music Sweden i februari 2017. Efter det, den 5 maj 2017, gav han ut singeln med titeln “All Falls Down ,” som han hade skrivit tillsammans med Andreas Roos, Martin René och John-Alexis. Paul hade också bidragit till låtens produktion.

Paul Rey Föräldrar

Paul Rey, Max Thulin (Veronica Maggio) och Gavin Jones (Mns Zelmerlow) är krediterade för att ha skrivit låten “What Good Is Love”, som släpptes som singel av honom den 8 september 2017. Låten producerades av Pontus Persson (Red Velvet) och Max Thulin. Paul Rey släppte låten.

Paul Reys egenproducerade utökade pjäs (EP) med titeln “Note to Self” släpptes 2018, och den har streamats mer än 30 miljoner gånger på Spotify.

Paul Rey har varit på tv vid ett flertal tillfällen, som Diabetesgala Sommarlov Sommarkryssning Nyhetsmorgon , Go’ Kvall och några andra program. 2019 åkte han på turné med Rix FM Festival, spelade på Brilliant Minds och fyllde i för James TW och Mns Zelmerlow.

Upplevelsen av att vara pappa är en som inte kan beskrivas tillräckligt. Vi har väntat väldigt länge på att bilda familj och är överlyckliga över att ha blivit välsignade med en dotter.

Vi har väntat väldigt länge på att skapa en familj. Paul Rey berättade för Aftonbladet att hans fru Dalia och deras nyfödda dotter Lima båda mår bra och att han och hans fru som ett resultat av det “just nu njuter av babybubblan till det yttersta här hemma”.

På fredagen publicerade Paul Rey också en ny låt med titeln “Richest guy alive” som en hyllning till sin unga dotter. Låten skrevs för henne.

Det handlar om hur jag känner inför möjligheten att bli pappa, och hur inget annat egentligen spelar någon roll för mig så länge min bebis är frisk. Enligt vad han säger i ett pressmeddelande får det honom att känna sig “som världens rikaste person”.

Paul Rey, vars födelsenamn egentligen var Pauli Jokela, växte upp i Lunds stad. Pauls tidiga år var fyllda av ljudet av musik. Han började sjunga och uppträda när han var bara sex år gammal, och när han var i tonåren deltog han i ett antal olika rap- och musiktävlingar.

Hiphop och baggy kläder var hans början i kulturen. Matti Jokela hävdar att han uppmuntrade den unge mannen och sa till honom: “Du kan också sjunga.” .

Paul Rey Föräldrar

Sedan dess har det utvecklats till samarbeten med internationella superstjärnor som Quincy Jones och Snoop Dogg, och viktigast av allt, det har nått finalen i Melodifestivalen. Låten av Paul Rey har tagits emot positivt av Matti, Pauls pappa.

Enligt Matti Jokela är låten utmärkt och konstaterar att den är välkomponerad och har en fängslande melodi.

Paul Rey Föräldrar