Hur Lång är Lina Hurtig

Hur Lång är Lina Hurtig

Hur Lång är Lina Hurtig |Avesta AIK-klubben är Hurtigs styrande organ. Hon besökte Gustafs GoIF första gången när hon var 15 år. 2011 spelade Hurtig i division 1 och gjorde 14 mål under loppet av 20 matcher.

Hurtig anställdes av Ume IK i december 2011, och hon skrev därefter på ett avtal med klubben för en period på tre år. Före starten av kampanjen 2016 förhandlade hon fram en förlängning av sitt nuvarande kontrakt med ett år. I Damallsvenskan deltog hon i 88 matcher från 2012 till 2016 och gjorde 24 mål under den tidsperioden.

Hurtig fick ett tvåårskontrakt av Linköpings FC efter att klubben i november 2016 meddelade att den hade förvärvat hennes tjänster. I oktober 2018 fick Hurtig en tvåårig förlängning av sitt tidigare avtal.

Hurtig åtog sig att spela för den italienska klubben Juventus under de kommande två åren genom att skriva på ett kontrakt i slutet av augusti 2020.

Hurtig har tävlat för Sveriges U17 och U19-landslag i sammanlagt 45 landskamper. Under tiden med U17-laget medverkade han i 15 landskamper.Hon valdes att tävla för Sveriges A-landslag i en match mot Brasilien den 19 juni 2013, och hon fick sin kallelse i juni 2013.

Debuten i A-landslaget å andra sidan hand, fick vänta till den 26 november 2014, då Sverige mötte Kanada i en match som slutade 1–1 och där Hurtig i halvtid byttes ut av Marija Banusic. Matchen slutade oavgjort.

Den glada nyheten att paret väntar barn delades i en video som laddades upp på Juventus hemsida.

Det hände alldeles för snabbt. Lina Hurtig berättar att hon var i USA när hennes vän ringde henne från Sverige för att meddela att hon väntade barn.

Hur Lång är Lina Hurtig

Det verkade ofattbart. Vi var inte förberedda på hur snabbt det skulle inträffa, men nu när det har gjort det kunde vi inte vara lyckligare.

Dessutom uppger de i filmen att de började försöka få ett barn på hösten förra året medan Lisa fortfarande spelade, och att “allt gick väldigt snabbt” efter den tidpunkten.

När vi äntligen landade tog det lite tid för oss att få ihop det som hade hänt. Lisa bekräftar att händelsen faktiskt inträffade.

Lina och Lisa Hurtig, som spelar fotboll tillsammans, ses komma upp på en av gatorna med kullerstenar som ansluter till torget iförda shorts och korta ärmar. Lina drar fram kundvagnen när Lo, som är vaken och medveten, ställer sig framför henne.

Du är välkommen att komma in, ta en plats och äta i detta område. Enligt Lina Hurtig, som spelar forward för både Juventus och svenska landslaget, är vädret just nu helt underbart.

Hur Lång är Lina Hurtig

De har ett hem i Moncalieri, som är en stad som fungerar som en förort sydväst om Turin, och det ligger på gångavstånd från där de bor.

Vinovo träningsplats, där Juventus damer ligger i enorma anläggningar bakom en sträckskyskrapa, ligger bara en kvarts bilresa bort. Miljön är fridfull, och anläggningen ligger bara en kvarts bilresa bort.

Hur Lång är Lina Hurtig