Robin Gibb Död

Robin Gibb Död

Robin Gibb Död |Robin Hugh Gibb var en brittisk-australisk musiker och sångare. Han föddes den 22 december 1949 i Douglas, Isle of Man, och dog den 20 maj 2012 i London. Han var medlem i bandet Bee Gees tillsammans med sina bröder Barry Gibb och Maurice Gibb.

Genom deras första äktenskap med Molly Hullis välkomnade Robin Gibb sonen Spencer Gibb och dottern Melissa till världen. Han hade ett barn som hette Robin-John med sin fru, Dwina, och de döpte honom efter honom. Robin Gibb höll sig till en vegetarisk livsstil.

Tidigt i april månad förvärrades hans tillstånd avsevärt och han hamnade så småningom i koma. Hans fru, Dwina, sa i en intervju med The Impartial Reporter att hennes man började gråta när hon spelade låten “Crying” av Roy Orbison för honom.

Familjen hade sjungit för honom för att väcka honom. Efter att ha legat i koma under en period av 12 dagar vaknade han och hans familj var förvånad över de framsteg han hade gjort.

Robin Gibb Död

Trots att han fick en överlevnadschans på mindre än tio procent av sjukvården har han lyckats slå oddsen och leva. Enligt BBC hävdade hans son Robin-John då att hans far är “någon som verkligen är anmärkningsvärd”.

Hans släktingar väckte honom i natt för att berätta för honom att Bee Gees-stjärnan äntligen hade kunnat sluta ögat. “Det är med enorm sorg som vi meddelar att Robin Gibb gick bort i dag till följd av sin långa kamp med cancer och nyligen genomförda tarmoperationer.

Under denna fruktansvärda tid ber familjen att deras integritet ska bibehållas”, skriver familjen i ett pressmeddelande. uttalande. Förlusten av en medlem av den berömda musikaliska familjen Gibb är inte den första tragedin som drabbar familjen.

Andy, den yngre brodern, var också musiker, och han gick bort 1988 till följd av ett hjärtproblem. Maurice, Robin Gibbs tvillingbror, gick bort i samma tarmsjukdom som gjorde att Robin Gibbs genomgick sin första operation.I en nyligen genomförd intervju ska vokalisten för Bee Gees ha diskuterat sin kamp mot döden samt situationen för sina syskon. , som rapporterats av Daily Mail:

På söndagen lämnade medlemmar av hans familj ett meddelande som uttryckte sin sorg.

Rolling Stone rapporterar att en talesman för Robin Gibbs familj utfärdade ett uttalande där han sa: “Det är med stor sorg som Robins familj meddelar att Robin har gått bort idag efter sin långa kamp med cancer och tarmoperationer”, säger Rolling Stone.

Fans av Bee Gees blev förvånade när de såg bilder av Barry Gibb tagna året innan, där han verkade ha gått ner en hel del i vikt.

Först antogs det att matsmältningsproblem var att skylla på den dramatiska viktminskningen. Men i själva verket hade sångaren kämpat mot en särskilt aggressiv form av cancer i mer än ett år.

För drygt ett och ett halvt år sedan fick Gibb diagnosen tjocktarmscancer och inte långt efter det upptäckte läkarna att sjukdomen hade migrerat till hans lever.

Under hela det tidiga åttiotalet gjorde Robin dessutom en solokarriär vid sidan av sitt arbete med Bee Gees. Denna strävan var framgångsrik. Nytt popalbum med titeln “How Old Are You?” släpptes precis av honom. Som han producerade tillsammans med Maurice 1983 som medproducent.

Juliet, “How Old Are You?” och “Lonely Night in New York” är de tre låtarna som blir hits för honom i Europa som ett resultat av detta album. I Tyskland är låten “Juliet” av Robin Gibb nu den mest populära singeln där. 1984 släppte han ett nytt pop-dans-elektroalbum med titeln “Secret Agent”.

Han fortsatte sin karriär med detta album. Hans hit “Boys do fall in love” har nyligen nått nya nivåer av popularitet i både USA och Europa. 1985 samarbetade han med Barry och Maurice för att producera sitt sista soloalbum, med titeln “Wall Have Eyes”. Like a Fool” kommer inte att bli framgångsrik. Men fans i Argentina och Brasilien sjunger redan med i den här balladen i stort antal.

Robin Gibb Död

Efter Maurices bortgång 2003 kom Robin samma år med en ny popskiva med titeln “Magnet”. Spåret “Please” åtnjöt en viss nivå av popularitet i Europa. 2004 började Robin Gibb sin turné i Europa. Han fortsätter att marknadsföra musik av Bee Gees. Ett julalbum med titeln “My Favorite Christmas Carols” publicerades av honom 2006.

Men 2007 var Robin tvungen att ställa in många föreställningar på grund av sin vikande hälsa. I ljuset av att hans tid på jorden närmar sig sitt slut, samarbetade han med sin son Robin Junior 2010 för att skriva och producera

The Requiem for the Titanic”, ett musikaliskt verk som framfördes av Royal Philharmonic Orchestra för att fira minnet av 100-årsdagen av Titanics förlisning. Låten “Don’t Cry Alone” för att marknadsföra minnesalbumet är Robin Gibbs senaste singel.

Robin Gibb Död

Robin Gibb Död