Ina Lundström Pojkvän

Ina Lundström Pojkvän

Ina Lundström Pojkvän |Född 1983, är journalist, radio- och poddprofilerare och ståuppkomiker som kommer från Sverige.

Hon har arbetat som journalist, och några av de publikationer hon har skrivit för inkluderar Filter, Offside, Faktum och Hunger.

Hon har bland annat varit värd för svenska radioprogram som Ring P1 och Karlavagnen medverkat i flera avsnitt av programmet Snedtankt och från och med år 2020 är hon en medlem i trio som står för podcasten Flashback forever (tillsammans med Emma Knyckare och Scroll-Mia).

År 2020 belönades hon med priset för bästa nybörjare på Svenska standup-galanoch slutade på andra plats för årets poddsändare i kategorin guldpodd.

Jag tycker att det är något som jag har funderat på så länge och något som är så vackert fascinerande. För att vara ärlig så har jag inte riktigt diskuterat hur det är att vara en blandrasperson med någon.

Det är möjligt att så är fallet eftersom mina vänner som är uppvuxna i andra länder eller som har två föräldrar från andra länder än Sverige har mer betydande “problem”.

Jag kan smälta in i vita rum på en mängd olika sätt. Jag är som vit passerar. Därför finns det tillfällen då jag får intrycket att jag inte kan diskutera på vilket sätt min kultur har påverkat mig.

Det är inte min sak att kommentera denna fråga. Utifrån mina fysiska egenskaper tror jag att folk inte anser mig vara något annat än svensk i nittio procent av alla situationer. Det är möjligt att samiska eller finska är lämpligt.

Ina Lundström Pojkvän

Å andra sidan är det inte så med min bror. Vi delar samma biologiska föräldrar, men han är mycket mörkare än jag. Ingen skulle anse honom som helsvensk.

December månad har precis börjat. På bordet ligger podcasten “Flashback Forevers” alldeles egna julkalender, som föreställer två nakna män och placerar den sista dagen, lucka 24, mitt i skrivandet, när en av männen reser upp sin tomtekostym för att avslöja sitt könsorgan.

Ina Lundström Pojkvän

En rolig hyllning till den numera omtalade Boglyftet-debattråden som hållits på nätforumet Flashback de senaste 12 åren.

Vi är stora fans av Flashback, och även om dess communitymedlemmar vanligtvis är väldigt bra på att avslöja dold information, har de i det här fallet visat sig vara helt ineffektiva när det gäller att identifiera individerna som avbildas på bilden.

Istället försöker man ta reda på var olika Ikea-möbler i bakgrunden köptes, enligt Ina Lundström, som skrattar så göteborgskt att en hamnarbetare borde skämmas över sig själv.

Ina Lundström Pojkvän

Ina Lundström Pojkvän