Nellie Berntsson Pappa

Nellie Berntsson Pappa

Nellie Berntsson Pappa |Nar vi moter upp Nellie Berntsson I stallet en tidig morgon ar det redan full fart. Hastarna have just atit frukost och Nellie och hennes mom Josephine hjalps åt att gora iordning hastarna, mocka, stada och planera dagen.

Och trots att det ar vilodag både for hastarna och Nellie så ar det mycket som ska hinnas med under formiddagen.

Jag ar aldrig riktigt ledig utan jag jobbar från sju till tio på kvallen, sager Nellie. Jag vet inte nar jag sov ut till klockan nio senast; jag har tidiga morgnar varje dag.

Nellie har bloggat sedan hon var nio, gett ut en book och varit med I TV-programmet Ponnyakuten. Uninteresting annat. Vid det har laget ar Nellie lika rutinerad I hastsvangen som I medievarlden.

Idag har hon en egen TV-serie och en mycket valbesokt blogg, och genom åren har hon fått smaka på offentlighetens ljus såval som på dess baksida.Jag tror att utåt så kan det nog se ut som att jag lever ett valdigt harligt, glassigt och flådigt liv.

Men if man hanger med mig under en day så marker man att det ar tungt och att jobbet tar mycket time. Jag rider fyra hastar och tranar hårt: mockar, bar tunga hinkar och lagger in nya sackar with Scandbio stallpellets, och fixar mat till hastarna. Nellies stora mål ar att någon gång få tavla på ett OS.

Och det ar något hon också ser sig kunna gora. Någon gång. Något år. For att nå sitt mål har Nellie en tydlig plan. Att se till att omge sig av ett bra team, och att lagga ned mycket tim, engagemang och arbete.

Jag har fullt upp hela dagarna och darfor forsoker jag hela tiden vara så effektiv som mojligt, och hitta smarta saker som forenklar. Stallpellets ar en sån sak. Det ar bara ett par minute, och det gor jobbet I stallet så mycket enklare. Dessutom blir det frascht och ljust I boxarna, vilket ju ar bra for både hastarna och mig.

On January 7, influencer Nellie Berntsson, age 21, and rider Olav Aklestad, age 22, welcomed their first child together.

Nellie now recounts about the terrible days when both of them tested positive for covid, Olav had to leave the hospital, and about the horror that followed in “Pregnant week by week,” which can be seen on Youtube. Nellie also describes the nightmare that followed.

Her caution to women to be on the lookout if they are currently pregnant or soon to give birth opens the movie.

Nellie was required to take labor inducing medication at home in order to hasten the process of giving birth to her large kid. January 5, they are present during the delivery, and she tells how they settle in and how they are routinely checked for covid exposure. The pair performed an at-home test on themselves and received negative results; hence, they are at ease.

Nellie Berntsson Pappa

Despite this, she claims that she has a peculiar feeling.I warned Olav that we will know who they are if they come in with something like this covering their faces and clothing. One minute later, I look through the glass door and see two women dressed in business attire entering the room.

Then everything that I know and care about vanishes before my eyes. After that, I find that I am unable to move, as well as entirely ice cold.

Nellie Berntsson Pappa

Nellie Berntsson Pappa

Rating