Oscar Zia Pojkvän

Oscar Zia Pojkvän

Oscar Zia Pojkvän |Det ar nog ingen som har missat att Oscar Zia, 25, ar årets programledare I Melodifestivalen. Och vilken succé han har gjort! Inte nog med att han leder hela programmet från start till mål, han has aven bjudit på både sång, dans och show.

Oscar har tidigare berattat for Expressen vilket viktigt stod pojkvannen Axel Winqvist, 30, ar under arbetet med Melodifestivalen.

– Han ar toppen, ett jattefint stod. Det ar klart, jag ar I vag ett tag, men vi ar valdigt kara. Sedan får vi se hur lange he orkar, sager han till tidningen.

Har stottas Oscar Zia av pojkvannen – se bilderna!I intervjun berattar Oscar att han och pojkvannen Axel, som arbetar som radioproducent, har varit ett par I ungefar ett halvår.

Efter forra helgens sandning av deltavling 4 firades och stottades Oscar av pojkvannen på efterfesten. Då blev de aven fångade på bild tillsammans for forsta gången I ett offentligt sammanhang.

Men I januari 2020 uppdagades det att Oscar Zia och Jonathan gått skilda vagar. I podcasten “Zia – om en låt med en van” diskuterade han och branschkollegan Molly Sandén hans nyslappta singel “Dansa”.

Då erkande Zia att låttexten passat val in på hans egna vida, och egna forhållande.

Det ar båda två I den har relationen som inte fungerar, for det gjorde… Det har liksom inte min relation gjort, berattade Oscar Zia I podcasten.

Oscar menar att han behovde ta sig igenom den destruktiva fasen innan han var redo for ett nytt forhållande.

Det var viktigt, jag var inte intresserad av ett liv då, jag hade inga granser. Ramarna var otroligt luddiga. Ett tag var jag så att “jag blir inte intresserad av nån, det ar ingen som fastnar”. Men så fattade jeg att det ligger hos mig, så ar det val. Jag var på en jattebra plats nar vi traffades.

Melodifestivalens forsta deltavling sands lordag 5 februari klockan 20.00 I SVT1 och på SVT Play. Finalen sands den 12 mars.

Oscar Zia was honored with the title of gay of the year at the QX gala in 2017, following her public coming out as gay in conjunction with her involvement in Melodifestivalen in 2016. Between the years 2018 and 2019, Zia was in a relationship with her boyfriend of six years, Jonathan Rander. However, the couple eventually broke up, which is a topic that Zia’s boyfriend has addressed in his music in recent years.

Oscar Zia Pojkvän

I’m relieved that our relationship has ended, but it was the first time I’d ever experienced being left alone and hurt. In spite of this, I find some perverse pleasure in it. Because you develop over time. After what feels like an eternity, you finally put pen to paper to write about him and then put the past behind you. After that,

I did indeed shoot myself, after which I went out with some buddies and got drunk. Oscar Zia told Elle 2021 that at the time, that was pretty much the only thing I wanted to do; however, he is now at a point in his life where he no longer does it; instead, he concentrates on himself and on feeling good.

Oscar Zia Pojkvän

Oscar Zia Pojkvän