Diana Moseni Pojkvän

Diana Moseni Pojkvän

Diana Moseni Pojkvän |Den stora publikfavoriten i reality-tv-världen är tillbaka med en helt ny säsong den här gången. Den nya säsongen av Paradise Hotel har börjat och återigen kommer vi att få se ett gäng unga män och kvinnor tävla i Mexiko om en prispott på 500 000 norska kronor.

Som vanligt kommer det att finnas ett firande, liksom dramatik, kärlek, intriger, lekar och svek. Allt är dock inte detsamma som förr eftersom Paradise Hotel nu har en ny värd. Influencern Nicole Falciani har tagit över platsen som tidigare var ockuperad av Rebecca Stella, som var en välbekant syn där tidigare.

Rebecca Stella hade varit synonymt med det välkända tv-programmet under loppet, men efter ett antal framgångsrika säsonger var det dags för en skådespelare. Och relationen mellan den tidigare programledaren och Nicole, som nu agerar i den egenskapen, är positiv.

Även om det alltid har funnits samma värd, har gästerna som bor på hotellet förändrats avsevärt under årens lopp, eller åtminstone till viss del. Alla som har följt Paradise Hotel hur länge som helst vet att framträdandet av en gammal tävlande eller så kallad “veteran” i programmet nu är oftare än det någonsin sannolikt kommer att vara ett undantag.

Och som väntat kommer den kommande säsongen att fortsätta i den här riktningen. Vi känner igen en av de tävlande i årets startuppställning, men ingen av de andra tävlande är från tidigare år. Som ett resultat kommer de första nio singlarna att checka in att introduceras till programmet för allra första gången.

Det tar dock inte alls lång tid innan wild cards börjar dyka upp och hotellet börjar snabbt fyllas på med rutinerade spelare.

Andreas “Andy Fresh” Haddad, 25 år, är en av personerna som dyker upp på hotellet i ett försök att utkräva vedergällning. Andy checkade in på Paradise Hotel 2020 under våren, men efter bara några veckor där tog han beslutet att dra sig ur tävlingen.

Många tittare är överlyckliga över att se honom tillbaka på tv eftersom han länge var en fansfavorit. Nu när han är återlämnad har han inget annat att tänka på än vinstsumman på 500 000 svenska kronor.

Under säsongen av Paradise Hotel 2020, som sändes i höstas, var Diana Moseni en av de tävlande som tävlade om det stora priset och tog sig hela vägen till sista omgången. Och när Hant pratar med Andy om sitt kärleksliv avslöjas en liten romans mellan Hant och vinnaren av Paradise hotel-tävlingen från föregående år.

Diana Moseni Pojkvän

I två inlägg som hon laddade upp tidigare idag på sin Instagram-berättelse, släppte Sara Bolay tips om att hon snart skulle avslöja en betydande del av information.

Hon skriver i ett av sina inlägg, “Idag kommer jag att ladda upp ett inlägg som får dig att tappa hakan, bokstavligen tappa hakan.”

“Nu när de verkligen ska bli verkliga, känner du dig sjuk? Men det kommer att bli en underbar upplevelse att få prata om hur jag mätte, hur de har varit och hur de är just nu. Jag har verkligen ritat det ut till allra sista möjliga ögonblick”, nämner hon i ett av sina andra inlägg.

2015 kom Sara Bolays genombrott när hon deltog i tävlingen “Ex on the beach”.Dessutom dök hon upp i 2020 års upplaga av “Celebrity Ex on the Beach.”

Diana Moseni Pojkvän

Diana Moseni Pojkvän