Linn Grant Mamma

Linn Grant Mamma

Linn Grant Mamma |James Grant, ett skotskt golfproffs, flyttade sin familj från Inverness, som ligger i Skottland, till Helsingborg, som ligger i Sverige. Grant är barnbarn till James Grant.

På Catriona Matthews hemmabana, North Berwick Golf Club, har familjen Grant haft en hel del framgångar de senaste åren. Linn vann British Amateur Stroke Play Championship där 49 år efter att James hade vunnit Scottish Boys Championship på samma bana. James hade vunnit Scottish Boys Championship. Linn var bara sex år när James gick bort.

Hennes pappa, John, är klubbproffs på PGA Sweden National och har spelat på Swedish Golf Tour. Han har även sju segrar på Swedish Senior Tour.

2016 blev Grant medlem i det svenska landslaget och fortsatte med att tävla för sitt land i EM för flicklag, där Sverige slutade på andra plats 2016 och första plats 2017.

Vid World Junior Girls Championship 2017, som hölls i Kanada, var hon medlem i laget som slutade på tredje plats. Efter det var hon medlem i de svenska lag som satte rekord genom att vinna EM för damlag ett rekord tre gånger 2018, 2019 och 2020.

Hennes lagkamrater i de lagen var Frida Kinhult, Sara Kjellker, Amanda Linnér, Maja Stark och Beatrice Wallin. Tillsammans vann de turneringen.

Dessutom lyckades hon på individuell nivå. Både Doral-Publix Junior Classic och Junior Masters Invitational var hennes att göra anspråk på år 2016.

2017 spelade hon in en säsongs skotska dubbel genom att vinna German Girls Open samt Helen Holm Scottish Women’s Open Championship på Royal Troon med fem slag och Ladies’ British Open Amateur Stroke Play Championship på North Berwick Golf Club. Dessutom vann hon German Girls Open.

Hon slutade oavgjort på femte plats i 2019 European Ladies Amateur Championship, och hon tog sig till semifinalen i 2019 British Ladies Amateur.

Hon var tvåa vid 2018 års Major Champions Invitational, som ägde rum i Florida. På grund av sina prestationer har hon fått en inbjudan att tävla i den första Augusta National Women’s Amatör någonsin 2019.

Svenskan dominerade fullständigt sin tävling i Scandinavian Mixed-turneringen i söndags och vann med nio slag efter att ha skjutit åtta under 64 i sista omgången på Halmstad Golfklubb. Hon slutade 14 slag före näst bästa kvinna, Gabriella Cowley, som var delad på 15:e plats.

Linn Grant Mamma

Golf måste skapa fred i de professionella leden och sätta stopp för dess inbördes konflikt.

Grant började dagen med en tvåtaktsledning och birdade fem av sina första sex hål, vilket visar upp det utmärkta bollträffande och lugna uppträdande hon har visat hela veckan i södra Sverige.

Grant började dagen med en ledning på två slag. Hon började med att ta en niotaktsledning efter att ha gjort en tap-in birdie på par-5 11:e hålet, och hon slutade med att göra totalt åtta birdies för att avsluta den finaste veckan i sin professionella karriär.

Det är andra gången som evenemanget hålls och till en början var det 78 män och 78 kvinnor som tävlade mot varandra på samma bana (men med utgångspunkt från olika tees) om samma prispengar och trofé.

När Grant fick frågan om hon ville besegra killarna särskilt den här veckan, svarade hon på webbplatsen för DP World Tour genom att säga, “

För definitivt – det viktigaste!” Det är en bra sensation att ha. Under hela veckan kunde jag inte låta bli att känna att det var damerna vs herrarna, och vem som vinner trofén kommer att symbolisera hela tävlingen.

Linn Grant Mamma

Linn Grant Mamma

Rating