Sanna lundell ung

Sanna lundell ung

Sanna lundell ung |När hon föddes den 6 november 1978 var den Stockholmsbaserade journalisten och tv-värden Sanna Lundell bara sex år gammal. Ulf Lundell är pappa till henne.

Som journalist har hon medverkat i tidningar som Mama, M-Magasin, Hennes och Aftonbladet. Bland TV3-programmen hon har varit programledare finns Sanning och konsekvens och Stalkers, som hon varit programledare tillsammans med Robert Aschberg och Hasse Aro.

Hon har varit värd för dokumentärserien TV3 Dokumentär sedan juni förra året. Let’s Dance 2019 sändes på TV4 och hon var en kändiskonkurrent.

Sanna och Mikael hade bott åtskilda i cirka elva år tills de flyttade ihop 2016.

Jag bodde hos min dotters pappa Wille som ung dam, vilket jag såg som skadligt. Så fort man bildar en familj har könsmaktshierarkin stor påverkan på kvinnor.

Wille hade inga skavanker; han var framåtsträvande och självsäker. Men jag har sett att många kvinnor går igenom något liknande efter att ha fått ett barn.

Sanna träffade Wille Crafoord när hon var 20, gifte sig med honom när hon var 21 och fick barn tillsammans tills hon var 27 år. Denna information bör inkluderas i berättelsen.

Det är vanligt att man ifrågasätter vad som gick fel när ett förhållande tar slut, men jag var bara 20 år när vår dotter tog studenten. Vilken udda tid att skaffa barn, speciellt för Olga (20 år), Sannas dotter!

Skådespelaren Mikael Persbrandt är Lundells sambo, och de har tre barn tillsammans.

Det bör noteras att hon också är mamma till ett barn som hon fick med Wille Crafoord.

Medberoende kan innefatta en önskan att utöva kontroll över sin egen kropp i ett försök att lindra sin egen nöd. Det var inte fallet för mig.

Men jag ägnade mig också åt en mängd andra självskadande metoder. När jag var tonåring drack jag mycket alkohol. Från tretton års ålder.

När jag fick reda på sprit var det som en frisk fläkt. Jag kände att det var härligt att kunna koppla av och varva ner genom att dricka. För att göra en lång historia kort började jag dricka ganska tidigt på dagen och drack mycket.

Sanna lundell ung

Kärlek var en annan tidig form av flyktbeteende för mig. När jag var ung var jag ständigt förälskad i en person. Jag var mycket förälskad i olika män.

Som ett resultat av detta hade jag en önskan att höja mig över andra. Från att jag var tretton rökte jag som en penselbindare. För att lära mig röka på rätt sätt stoppade jag in cigarettpaket i munnen. En gång i tiden var jag oskiljaktig från Marlboro light.

Graviditeten tvingade Sanna att sluta sitt förhållande. Hon var då 21 år gammal.

Jag rökte dock ibland vid sammankomster, men jag rökte aldrig hemma. – Det är bra att argumentet mot rökning i huset när man är gravid fick fäste.

Sanna lundell ung

Sanna lundell ung