Gunilla persson ung

Gunilla persson ung

Gunilla persson ung |Persson deltog i modelltävlingen The Face of the 1980s som hölls av Damernas Varld 1983 efter att hennes pojkvän i smyg skrivit in bilder på henne i tävlingen utan hennes vetskap.

Trots att Persson inte hamnade på första plats i tävlingen, nådde en av domarna, Eileen Ford, henne 1983 och rekryterade henne för representation på hennes modellbyrå i New York City.

Hon var också anställd av Elite Model Management, där hon tecknades med byrån. Hon har modellerat underkläder för La Perla och har varit med på omslaget till ett antal publikationer, framför allt den tyska upplagan av Bazaar. Hon har också varit med på omslaget till Bazaar.

I slutet av 1970-talet flyttade Persson från sitt hemland Sverige till Dallas, Texas, i USA. Hon slog sig sedan ner i New York City, där hon stannade i ett antal år.

Hon gick på Stella Adlers skådespelarskola och tog examen. Hon reste till Kalifornien för att delta i Svenska Hollywoodfruar och kort därefter blev Persson ålagd av sin hyresvärd på Manhattan, New York att lämna den bostadsrätt hon hyrt där.

Medan han var bosatt i Dallas på 1980-talet, hade Persson en cameo i den långvariga serieoperan Dallas på dagtid.

2010 debuterade Persson på tv i realityserien Svenska New hollywoodfruar som gick under en säsong och visades på TV3. Serien varade i ett helt år.

Hon har också varit med i den svenska versionen av “Hollywood Wives”, med titeln “Svenska Hollywoodfruar”, som sänds på TV3 och har genomfört åtta säsonger från och med 2017 [behöver uppdateras].

2014 deltog Persson i kändisrealityserien Realitystjarnorna p godset (även känd som Realitystjärnorna på herrgården) och 2015 fick hon möjligheten att spela i sin alldeles egna show med titeln Gunilla tycker till (Gunilla säger sin åsikt). ), där hennes fans fick möjlighet att rösta på olika jobb som hon var tvungen att prova.

Dessutom debuterade Persson 2017 med ett nyhetsprogram på viafree med titeln “The Gunilla Show”. Persson gästade The Schulman Show, som arrangeras av Alex Schulman och direktsändes på Aftonbladets internet. Denna intervju ägde rum i februari 2013

2015 samarbetade Persson med rapparen Dogge Doggelito för att göra en låtvideo. Persson medverkade som gäst i det norska diskussionsprogrammet “God kveld Norge!” i oktober månad 2015.

Hollywoodfrun delade nyligen en bild på sitt Instagramkonto där Erika kan ses ta med sig en enorm kruka ut på gården.

Gunilla persson ung

Persson, som har arbetat i modellbranschen tidigare, beskriver sitt ofödda barn som “mitt enda barn, en dubblett av mig i kroppen från när jag var ung”.

Hon säger till Expressen att hon tror att när hon blir äldre kommer hon att bli mer och mer lik sin mamma.

När Gunilla Persson tidigare har laddat upp bilder på dottern Erika har hon mötts av kritik. Vissa säger att hon lägger upp bilder på Erika klädd i för lite kläder, vilket bara är en av anledningarna till kritiken.

Gunilla persson ung

Gunilla persson ung