Viktor gyökeres föräldrar

Viktor gyökeres föräldrar

Viktor gyökeres föräldrar |Efter att ha gjort flytten från IFK Aspudden-Tellus till Brommapojkarna 2013 blev Gyokeres omedelbart medlem i klubbens U17-lag. Efter att ha jobbat sig upp genom de yngre lagen debuterade han med seniortruppen två år senare.

Den 20 augusti 2015 gjorde han sina första mål för klubben och gjorde en ställning i Svenska Cupens seger över IF Sylvia som slutade med 3–0

Året därpå, då laget hade degraderats året innan, gjorde Gyokeres sju mål för att hjälpa Brommapojkarna att ta sig tillbaka till Superettan. Detta åstadkoms trots att klubben hade avslutat föregående säsong i andradivisionen.

Senare gjorde han det matchvinnande målet för Brommapojkarna i Svenska Cupens kvartsfinal mot Elfsborg, ett lag som spelar på högsta nivå. Detta gjorde att Brommapojkarna gick vidare till semifinal i turneringen.

Trots detta kunde Brommapojkarna inte gå vidare till nästa omgång då de slogs ut av IFK Norrköping med fyra mål mot noll.

Gyokeres skrev på ett kontrakt med Premier League-klubben Brighton & Hove Albion den 6 september 2017, med övergången att gå igenom efter att Superettan-säsongen är slut. Vid tidpunkten för värvningen hade Gyokeres gjort 10 mål i ligan.

Han avslutade säsongen med en retur på 13 mål på 29 ligamatcher, inklusive hattrick på sista dagen då Brommapojkarna tog sig upp till Allsvenskan som serievinnare. Hans insats hjälpte Brommapojkarna att säkra uppflyttning till allsvenskan.

Den 1 januari 2018 blev Gyokeres officiell medlem i Brighton och började omedelbart träna med klubbens under-23-lag.

Viktor gyökeres föräldrar

Den 28 augusti gjorde han sin seniorlagsdebut för klubben och började mot Southampton i en EFL Cup-match som de förlorade med 1-0.

Gyokeres gjorde sitt första framträdande i FA-cupen den 26 januari 2019, när han kom in som avbytare i en match mot West Bromwich Albion som slutade 0–0 hemma.

I juli 2019 flyttade han till FC St. Pauli, en klubb som spelar i Tysklands andra division, på lån för kampanjen 2019–20.

Den första dagen av den nya säsongen gjorde han sin debut för laget genom att ta sig in på planen som avbytare under en oavgjord 1–1-match mot Arminia.

Den 29 september gjorde Gyokeres sitt första mål för St. Pauli och gjorde sedan det andra målet i en hemmaseger över SV Sandhausen. Slutresultatet blev 2-0.

Den 17 september år 2020 gjorde Gyokeres sitt första mål för Brighton, vilket hjälpte dem att vinna EFL Cup-matchen mot Portsmouth med 4-0.

Gyokeres är väl medveten om att vägen till att spela för ett riktigt lag är lång, men han planerar fortfarande att gå den.

När jag har fått kläm på allt har klubben lovat att jag ska få träna med a-laget. De kommer med största sannolikhet att se mig som en medlem i A-laget inom en inte alltför avlägsen framtid; men tidpunkten för den befordran är i första hand upp till mig.

Ändå får jag ingen stresskänsla. Du bör inte oroa dig för någon annanstans än just nu, råder han, och fortsätter sedan med att säga:

Skiftet till denna plats är utan tvekan en förändring. Du har inga kompisar här än. Ändå har du goda kunskaper i engelska, så det är inte nödvändigt för dig att träna dig i ett helt nytt språk. Efter det har du ganska lätt att komma igång med det.

Viktor gyökeres föräldrar

Viktor gyökeres föräldrar