Jacob De Geer Fru

Jacob De Geer Fru

Jacob De Geer Fru |De Geer växte upp i Upplands Väsby, Sverige, på Stora Wäsby slott. Christina var lärare och Carl de Geer var bankman, faderns yrke.

1999 tog De Geer en Master of Science in Business Administration från Handelshögskolan i Stockholm i Stockholm.

Martin Lorentzon lanserade TradeDoubler 1999 och de Geer var företagets första medarbetare.

Tre Kronor, en reklambyrå, och Ameibo, en webbplats för videodelning, grundades tillsammans av de Geer 2007 efter att han lämnade TradeDoubler. 2010 sålde han båda företagen han ägde.

Zettle, ett finansiellt teknologiföretag, grundades av de Geer 2010. Zettle är en tillverkare av små chipkortläsare och mjukvara för mobila enheter.

Efter att hans exfru, en solglasögonimportör, inte kunde ta emot kortbetalningar under en mässa kom han på idén till Zettle. För 2,2 miljarder dollar sålde de Geer Zettle till PayPal 2018.Zettles huvudkontor i Stockholm, Sverige, har fortfarande De Geer som VD.

Det är Jacobs mamma, som nyligen träffade mannen Magnus Nilsson på en middag, som har gett honom heads-up om mannens nuvarande ekonomiska situation.

Många av hans verksamheter har sålts eller han har lämnat dem och nu sitter han i flera styrelser. Det är mycket som Jacob. En 55-årig kille öppnar dörren och visar in honom på sitt kontor, där han presenterar sig som Magnus Nilsson.

Redan innan Jacob har haft en chans att fullständigt beskriva sin situation, säger mannen: “Bara en sak innan vi börjar, inga idéer nu.” “Jag lovade min fru.” Det är ingen fara eftersom Jakob har lovat sin fru också. Izettle kommer att födas ur detta.

Jacob De Geer Fru

Jacobs dåvarande fru, en egenföretagare, fungerade oavsiktligt som en del av inspirationen för denna plan. Efter att ha återvänt hem från en mässa sa ägaren till ett företag som säljer läsglasögon att om hon bara kunde acceptera kreditkortsbetalningar,

hon skulle ha sålt 50 % fler glasögon. Men kostnaden för att köpa en kreditkortsterminal var oöverkomlig. När det gäller Jacob hade det problemet redan lösts av någon annan. Ändå fanns ingenting att hitta när han sökte.

Trots att 30–40 procent av BNP på varje marknad genererades av småföretag. Det fanns en stor chans för affärer här. Du bör använda din mobiltelefon som kortläsare för att undvika krångel i samband med kortbetalningar.

Var och en av Izettes sex generationer kortläsare med glaskupoler visas under mottagningen för gästerna. När han arbetar på Izettle möter grundaren och riskkapitalisten Jacob de Geer dem dagligen. Det är uppenbart att Izettles primära mål är att ta bort allt besvär med kortbetalningar och förvandla en mobiltelefon till en bankomat.

Vi håller vårt löfte om att göra det enkelt att betala med kreditkort. Enligt Jacob de Geer strävar vi för närvarande efter att hjälpa småföretag att sälja mer genom att tillhandahålla verktyg till tegelanläggningar.

Kortläsare tillverkade av Izettle står nu för hälften av alla som säljs i Sverige, hävdar verksamheten.

Medan Izettle levde hann Jacob de Geer skaffa ett tredje barn och skiljas och hans väg har varit allt annat än spikrak.

Jacob De Geer Fru

Jacob De Geer Fru