Micke Nybrink Familj

Micke Nybrink Familj

Micke Nybrink Familj |Innan han sadlade om och genom ett sommarjobb på facktidningen Guiden var han så förankrad i travyrket. Den 58-årige mannen, som har rötter i Sverige och land, är i huvudsak utbildad ingenjör och började sin yrkeskarriär som lärare i bland annat matematik.

Han har svenska och landrötter. Efter att ha arbetat på Guiden i mer än tio år, varav flera i rollen som chefredaktör, hamnade han i situationen att han måste bestämma sig för om han skulle fortsätta arbeta eller vända blad.

Min tidigare arbetsgivare värderade inte det faktum att jag medverkade i två olika tidningar, och som ett resultat av detta fick jag ett val mellan två alternativ. Trots att jag trivdes bra på Guiden bestämde jag mig för att sluta för att jobba på Aftonbladet.

Ungefär samtidigt fick jag ett erbjudande om att dyka upp i tv som gästtipsare. På fredagarna var det tremannatips. Mitt ansvar har vuxit till att omfatta mer med tiden.

Micke har under sin karriär utvecklats till något av ett ansikte utåt för traven på tv. Han ändrar sällan innebörden av sina ord och säger istället exakt vad han tänker på.

Detta resulterar inte bara i en hel del beröm, utan det resulterar också i en hel del ris. Något som särskilt märks på sociala medier är att ett stort antal människor verkar ha en åsikt om den sympatiske och ofta känslomässiga experten.

Jag får mycket hatbrev, och för det mesta är det från samma personer om och om igen. Jag brukade utföra det på egen hand, men nuförtiden tar jag bara bort allt. Du kan säga hej till e-postmeddelandena när de tar sig direkt in i skräppostkatalogen.

Jag deltar inte i sociala medier. Vid ett tillfälle deklarerade jag i en krönika att jag skulle simma i Balstan om Elitloppshelgen vanns av min V75-spik Super Ariel.

Kolumnen publicerades i Aftonbladet. Hon triumferade, men hon tog inte doppet. Sedan började de hatiska kommentarerna strömma in, både via e-post och via sms.

Inte en enda person gratulerade till att ha blivit uttagen till prickvinnare. Innebörden av det jag skrev var helt enkelt en metafor för den glädje jag skulle känna om hon skulle vinna. Micke minns att hon efter det suckade och tänkte för sig själv, “nu ger jag upp.

Det kom till den grad att ATG var tvungen att skaffa en livvakt åt honom vid ett tillfälle eftersom det hade blivit så illa. Efter att en äldre kille som deltog i en turnering blev stridbar och närmade sig några av sina medarbetare, gick Micke in för att sprida situationen. Något som i slutändan ledde till en extremt olycklig uppsättning omständigheter.

Jag gillade inte sättet som han pratade med oss ​​på, och som en direkt följd av det fick jag tillbringa lite tid med att dras bakom en livvakt som var två meter lång och vägde cirka 130 kilo.

Även om mannen som hotade mig var mycket äldre och jag inte var det minsta rädd, är situationen fortfarande orolig.

I programmet ger han också råd om hur man kan närma sig trav ur en nybörjarspelares perspektiv. Dessutom hävdar han att han har skaffat sig förmågan att binda sig när han utsätts för giftiga kommentarer som skickas till honom via e-post.

Jag kan bli jävligt arg. Men hemma är det ännu värre. När jag får sådana hatmeddelanden måste jag göra en medveten ansträngning för att hindra mig själv från att svara med något dumt.

Micke Nybrink Familj

Jag har skrivit den här frasen flera gånger: “Säg en tid och plats, så kommer vi att avgöra vem som är coolast.” Jag har dock avstått från att ägna mig åt sådant beteende, som Nybrink konstaterar i “Travsommar med Rickard Olsson”.

Micke Nybrink Familj

Micke Nybrink Familj