Martin Järborg Familj

Martin Järborg Familj

Martin Järborg Familj |När paret firade 17 år tillsammans I juni berättade Camilla hur paret träffades, I ett kärleksfullt inlägg på Instagram med en bild på de två tillsammans.

“Grattis till mig som nappade på “Är du har ofta eller?” for 17 år sen! I dimman (cigaretttrok!) på Metropolis stegade han fram och levererade den vattentata repliken. Jag garvade förstås och sen pratade vi, fortsatte garva och pussades till stangning.

Sedan dess har det fortsatt så; prat, garv och puss varvat med livets svårigheter och sorger. Sen dess ar det vi”, skrev hon på Instagram.

För honom hande det där ovantade för 17 år sedan, en sommarnatt 2004 – nar en framtida livskamrat fanns alldeles runt hornet.

Det var då Martin Jarborg, 42 och Camilla Jarborg, 36, traffades. Idag är paret gifta, har två barn och bor tillsammans på Lidingö

I helgen var det på dagen 17 år sedan de traffades, vilket uppmarksammades av paret på Instagram.

Martin Järborg Familj

“Grattis till mig som nappade på “Är du har ofta eller?” for 17 år sen! I dimman (cigaretttrok!) på Metropolis stegade han fram och levererade den vattentata repliken. Jag garvade förstås och sen pratade vi, fortsatte garva och pussades till stangning, skriver Camilla och fortsatter:

“Sedan dess har det fortsatt så; prat, garv och puss varvat med livets svårigheter och sorger. Sen dess ar det vi.”

Martin Järborg Familj

Martin Järborg Familj