Filip Dikmen Familj

Filip Dikmen Familj

Filip Dikmen Familj |Han började lägga upp tecknade serier på Instagram som spelade på folks förutfattade meningar om invandrare som ett sätt att avstressa sig själv under läsåret. Chantelle och Suleyman blev snabbt vanliga karaktärer, och kontot fick tiotusentals nya följare per dag.

Dikmen skickade in ett auditionband för säsongen 2014 av American Idol med aliaset Suleyman, och han sjöng för domarna utan att riktigt vara närvarande.

2018 belönades han med förstaplatsen på Guldtuben inom området Årets Instagram . Suleyman söker lösningar var också titeln på hans egen serie som gick i SVT samma år .

När Maktbarometern publicerades 2018 konstaterade Medieakademin att Filip Dikmen hade klättrat 159 positioner och nu var den 31:a mäktigaste individen på sociala medier

Dikmen var värd för den kulinariska serien “Mataam”, som hade premiär 2019. Tillsammans med Zeina Mourtada och Mark Levengood fungerade han som julvärd för Spotifys årliga julkalenderpodcast i december 2020.

Youtube-profilen Filip Dikmen har inte dansgolvet vecka i och vecka ut I “Let’s Dance” men på karleksfronten är det tydligare lugnare. Han ar singel och uppen för karlek.

Jag är mer tillgänglig nu a vad jag tidigare har varit, sager han till Expressens Ellinor Svensson.

I sina youtube-videos spelar han olika karaktar – vilket har gjort att den riktiga Filip Dikmen har fått stå tillbaka lite.

Filip Dikmen Familj

Jag har spenderat så mycket i karaktar, att jag har utvecklat mina karaktärer mer en min person. Om det låter rimligt. Filip la jag till sidan typ.

Nu nar jag andå har fått jobba på Filip borjar jag förstå att vissa saker som jag gillade nar jag var yngre, gillar jag inte lika mycket långre, forklarar han.

Filip Dikmen Familj