Christer Lindarw Ung

Christer Lindarw Ung

Christer Lindarw Ung |Christer Lindarw flyttade till Stockholm nar han var 19 år gammal efter att under hela barndomen hade bott med sin mor I en enrumslagenhet I Eskilstuna.

Redan under barndomen upptradde han ofta med sång och underhållning och framtradde I tonåren några gånger på folkparker I Södermanland med Anni-Frid Lyngstad.

Fadern Bert Lindarw som varit speedwayforare, anslot sig till familjen och gifte sig med modern Vivi-Anne Jonssonforst nar Lindarw var 17 år gammal. Han var daremellan gift ett tiotal år på annat håll.

Hans intresse för dragshow-genren kom efter en maskerad med temat ombytta roller.

Efter rekommendation av en bekant Roger Jonsson borjade han forst framtrada I en transvestitroll nar han 1976 scendebuterade på nattklubb som Zsa Zsa Shakespeer I Wild Side Story hos Alexandra Charles på Biblioteksgatan I Stockholm.

Att de började just där var fördelaktigt eftersom det innebar att hans och Jonssons talanger snabbt exponerades för de så kallade urbefolkningen i Stockholm, inklusive trendsättare som Sighsten Herrgard och Sten Hedman, som stod i spetsen.

Efter att den inledande föreställningen snabbt avbröts på grund av brist på deltagare, samlades Lindarw, Jonsson och Lasse Flinckman först i samma rum för Sveriges allra första lilla separata dragshow, som var Lars Jacobs Monday Night Dragshow. De tidiga föreställningarna innehöll både imitationer och parodier

Att inte skaffa barn har inte varit något frivilligt eller aktivt beslut som Christer tagit. Han hade garna haft barn, men resan dit var minst sagt svår.

Christer Lindarw Ung

Hade jeg varit yngre homosexual I dag och med den installationen och de mojligheter som finns i dag så hade jag välat det, berattar Christer Lindarw I en intervju with Femina. Han fortsatte:

Men på min tid fanns det inte på kartan. Att komma ut som gay var detsamma som att inte få barn. Det var en tjejkompis som inte har traffat någon som frågade nar hon narmade sig 40 om vi skulle forsoka tillsammans. Jag var 55 och kande att jag var för gammal.

Christer Lindarw Ung

Christer Lindarw Ung