Philip Jalmelid Familj

Philip Jalmelid Familj

Philip Jalmelid Familj |Philip Jalmelid är gotländsk och vann amatörtävlingen Tiljans Talanger 2003 med ” Anthem ” från Chess. Philip Jalmelid växte upp på Gotland. Det finns två skäl till detta.

På Göteborgsoperan, nio år senare, fick han rollen som Anatoly i samma musikal. Jalmelid fick sin musikaliska utbildning vid Stockholms Kulturama och sin teaterutbildning vid Göteborgs Teaterhögskola 2006–2009.

Han har medverkat i en produktion av Jesus Christ Superstar av Malmö Opera. Teater i Wermland, Tyskland Norrlandsoperan presenterade West Side Story 2009

På Stockholms stadsteater 2010 kanske du får se Hair. 2011 och har spelat Marius i Malmö Operas uppsättning av Les Misérables Göteborgsoperan satte upp Anatolij i schack 2011 och Chris i Miss Saigon i Malmö Opera 2012.

i Rebecca på Malmöoperan och i Dalhallas Chess in Concert (på engelska) spelade Jalmelid Maxim de Winter respektive The Russian.

Och Pasja Antipov (Strelnikov) i Malmö Operas uppsättning av Doktor Zhivago Så vitt jag kan säga, Hösten 2015 uppträdde Jalmelid Karl-Oskar i en konsertversion av Kristina från Duvemla med Malmö Live Konserthus kontra Sanna Nielsens Kristina och 2016 –17, han spelade Javert på Wermland Opera.

Jag led av olidlig huvudvärk och kunde inte andas ut på det sätt jag kände. Tuva och jag tillbringade dagen på kontoret och diskuterade situationen i detalj. Philip förklarar att det var mycket känslor och att allt stämde.

Vi insåg båda att det var något speciellt mellan oss, men scenariot var så komplicerat. När vi försökte avsluta våra känslor för varandra var det omöjligt.

Tuva och Philip beskriver sitt förhållande som ett “kärlek med ett brak” och sa att det var för bra och för dåligt att bara säga nej till det. Som Philip beskriver det är tidsperioden “märklig”.

Nu är det dags att börja spara till hjälmar. Många är samlade vid ruinernas kant, och många fler har redan fallit. En del av företagets kapital hålls fortfarande kvar i några dagar till, och jag är en av dem.

Om femton månader ska jag vara med i en tävling. Fem månader tänker ni! Det är bara en tidsfråga innan detta blir ett problem. Men bara om jag börjar jobba i tre månader och får betalt för en fet faktura i slutet av året den tionde månaden.

Det betyder att jag kommer att behöva ett anställningskontrakt de närmaste två månaderna för att hänga med i marknadens snabba tillväxt. Jag är med i en tävling inom en månad på grund av de svårigheter jag kommer att möta. Till slut löser det sig.

Philip Jalmelid Familj

Eftersom ingen betalade, finns det inget kontrakt att hänvisa till när det gäller framtiden för kultur och stabilitet. Det finns inte så mycket att säga om detta i media. Vad är poängen med regler i första hand? Det sista försöket misslyckades.

Jag tänker att jag kanske kan lägga boken i vilan och gå därifrån. För att undvika att bli en börda för alla andra måste man sätta upp kontoret innan man får helbeskedet att sluta jobba och ta ut alla sina pengar från bankkontot.