Jonas Sjöstedt Familj

Jonas Sjöstedt Familj

Jonas Sjöstedt Familj |Göteborg är staden där Sjostedt föddes. I början av 1990-talet började han engagera sig i politiken efter att ha blivit förbundsledare på Volvofabriken i Ume.

Han valdes in som ledamot av Europaparlamentet 1995 för Vänsterpartiet som en del av Europeiska Enade Vänster-Nordisk Grön Vänster. Trots att han var emot Sveriges deltagande i EU vann han valet.

Han fortsatte att ha den rollen fram till september 2006, då han bestämde sig för att avgå. 2010 valdes han att representera Västerbotten i Sveriges riksdag efter att ha vunnit en plats i det valet.

I valet sattes han etta på vänsterpartiets lista (som vanligtvis får en kandidat i denna valkrets), och han valdes i ett personligt jordskred som stod för en tredjedel av alla preferensröster (en pluralitet över 8 procent är tillräckligt för en ensitsfest).

Sjostedt meddelade i januari 2020 att han planerade att avgå som ledare för Vänsterpartiet vid partiets konferens i maj, med hänvisning till att han vill spendera mer tid med sin familj, som för närvarande befinner sig i Vietnam.

Men det finns inte alls tror på den underbara karlekslyckan.

Jonas Sjostedt och Ann Måwe hava under en långre tid I ​​de politiska korridorerna omgardats av rykten att de I storsta hemligheten har separerat.

Enligt de ihardiga uppgifterba som sprids skulle parets separation ha agt nar Ann Måwe blev utsedd till ambassador och då hon snabbt lamnade Sjostedt I Stockholm där han var upptagen med att slåss mot borgarna.

Jag vet att folk har frågat om vi ska separera, men det ska vi inte, sa Jonas Sjostedt för Dagens industri.

Och nu nar partipampen har meddelat att han ska återförenas med sin familj kan Stoppa Pressarna alltså helt avfarda dessa uppgifter.

Jonas Sjostedt och hustrun traffades I Hudiksvall under ett mote för personer som varit engagerade I elevorganisationer.

Jonas Sjöstedt Familj

Det tog tre minuter sedan visste jag att jag ville leva med henne, har partiledaren tidiigare berattat.

V-ledaren erkänner att de redan fått flera anställningserbjudanden. Men majoriteten av vår tid i Hanoi kommer att spenderas med barnen.

Under dessa många år har Ann och jag kommit överens. Vi turas om att bestämma vem som ska täcka för den andre. När jag var ledare för partiet kom hon tillbaka efter flera års frånvaro.

trots att hon har haft en stressig karriär och ansträngt sig mycket. Det är väldigt tydligt att det nu är mitt ansvar att leda föräldramötena och se till att allt går bra. Jag tror att det är självklart, och jag har inga problem med det på något sätt.

V-ledaren har inte personligen något intresse av den diplomatiska processen. Jag är inte så intresserad av att delta i måltider och mottagningar.

Jonas Sjöstedt Familj

Jonas Sjöstedt Familj