Petrina Solange Familj

Petrina Solange Familj

Petrina Solange Familj |Petrina Solange är för närvarande bosatt i Degeberga. Dessutom medverkar han i Tankesmedjans redaktion och har arbetat som manusförfattare för Robins talkshow. Dessutom är han medlem i Malmös fotbollsklubb Stupp Under Jord.

Sedan 2017 har Petrina tillsammans med Armann Hreinsson och Johannes Finnlaugsson varit värd för nyhetskommenterande podcasten Mndag, som flitigt sänds live inför en publik av lyssnare.

2013 vann hon titeln “Rets nykomling” på Svenska stand-up-galan, och hon vann titeln “Rets Kvinnliga Komiker” i 2015 års gala året därpå.

Petrina kommer även att få betalt under åren 2019 och 2020.

Komikern ger sig nu ut på sin första solo-turné, där allmänheten kommer att kunna uttrycka sig om en mängd olika ämnen, allt från Sknes nuvarande tillstånd av självförstörelse till prostitution och abort. Trots kontroverserna kring hennes namn hänvisar hon inte till sig själv som en politiker i sin standup-rutin.

Det finns många människor som vill se mig i den här positionen, oavsett om det är för att ta upp en legitim fråga eller bara för att jag är svart. • Jag har många människor som vill se mig i den här positionen. Men, nej, jag har inga politiska ambitioner. Detta är den “bästa skämtvinnaren.”

Du har beskrivit din scenpersona som “skadeglad, ond och konstig” i din beskrivning. Är detta en privat angelägenhet också?

Petrina Solange Familj

Privat är jag helt stökig, men det är det viktigaste för tillfället eftersom jag är på rulle. För tillfället är den mest utmanande aspekten av mitt set-up att jag ständigt hoppar från en sak till en annan och bryter några enkla former, vilket gör att jag inte alltid kan göra vad jag vill. Vissa tror att det bara är spårvagnar, medan andra tror att det är “hon har faktiskt rätt idé”.

Petrina Solange Familj

Petrina Solange Familj