Stina blomgren familj

Stina blomgren familj

Stina blomgren familj |När hon arbetade som korrespondent och nyhetsreporter i Mellanöstern och Nordafrika har hon rapporterat från länder som Syrien, Saudiarabien, Iran och Qatar.

Hon har även rapporterat från länder som Irak, Jordanien och Egypten. Hon har också rapporterat från länder som Israel, Palestina och Turkiet.

Tidigare har han arbetat på SVT som bland annat utrikesredaktör, utrikesreporter och ekonomireporter. Under flera år arbetade hon som reporter och redaktör på Dagens Nyheter där hon var anställd i flera år.

Blomgren nominerades till Guldspadens pris 2008 för sin roman Svart notis.

Boken recenserades och uppmärksammades i ett brett spektrum av medier, bland annat tidningar, tv och radio, och förlaget fick positiv respons.

Stina Blomgren, tillsammans med fotograf Pernilla Edholm, nominerades till “Röda Korsets Journalistpris” den 15 mars 2019,

för SVT-reportaget “S är livet I Douma – tv människor efter misstänkta kemattacken.” Stina Blomgren och fotografen Pernilla Edholm nominerades till “Röda

Stina Blomgren fick ingen uppmaning att söka vrd i Sverige eftersom hon inte har symtom, men klimatet i Libanon är ett helt annat.

Stina Blomgren skriver att om hon inte tar hand om sina barn nu kommer de inte att kunna gå i skolan på två veckor.

I ett brev till tidningen Expressen skriver hon att hon sedan hemkomsten från Iran inte har kunnat kontakta sin familj, som också bor i Libanon.

Eftersom hälsoministern i Libanon har beordrat att barn och unga som rest till Iran ska tas bort från skolan och placeras i karantän, kan jag inte slutföra min uppgift på en enda dag.

Jag har ingen avsikt att sätta mina barn eller min man genom karantän eftersom jag har varit på reportageresa. Hon skriver i sin dagbok, “Inte om det gäller att undvika.”

Stina Blomgrens provsvar visar att hon inte har något tecken på sin smitta, men hon bör ändå hålla sig för sig själv om hon har varit i Iran.

En liknande explosion utlöstes av en av mina mormor, men ingen annan i familjen har utlöst samma apparat. Senare kommer jag att lära mig att detta är en av de mest kraftfulla explosionerna i världens historia.

Men tills vidare skulle jag vilja veta om våra släktingar i denna olycksdrabbade stad fortfarande lever eller inte. Telefonlinjerna är nere, men internet fungerar.

Stina blomgren familj

Korta meddelanden rusar in. “Mår du bra? “Allt är bra med oss.” “Jag röjde mig, men det var ett nära samtal”, säger en som bor närmare hamnen. “Allt här är trassligt. .”

Jag går genom en stad som ser ut att ha dragits genom leran av en jordbävning. En hamn har tagits bort. Beiruts livlina, för att vara exakt.

Libanon importerar huvuddelen av mattan som används för bryggning. Hundratusentals lagerlokaler och byggnader har förknippats med varumärket. Uppskattningsvis kvarts miljon menniskor gjordes hemlösa på bara några sekunder.

Stina blomgren familj

Stina blomgren familj