Jesper Rönndahl Barn

Jesper Ronndahl Barn photo 3 barn

Jesper Rönndahl Barn

Jesper Rönndahl Barn |Rönndahl kommer från Veberöd och flögs till Malmö innan han slog sig ner i Stockholm som nummer ett. Han säger sig ha genomfört rampljuset med spexet “Spyxet” när han gick på gymnasieskolan Spyken i Lund.

Efter gymnasiet arbetade han några månader i Skottland innan han skrev in sig vid Lunds universitet för att avlägga kandidatexamen i mediakunskap, idéhistoria och historia. Under sin tid på Lunds universitet var han starkt engagerad i studentradion, Radio AF.

Han gick med i Radio AF:s komedishow Tinnitus 1999, som banade väg för hans medverkan i P3-programmet S Funkar Det året därpå. Rönndahl har medverkat i en mängd olika radioprogram, bland annat Pang Prego på Sveriges Radio P3.

Han har tidigare arbetat med bland annat Hej Domstol!, Morgonpasset, Söndag Hela Veckan, och P3 Hiphop. Dessutom har han samarbetat med komikern Simon Svensson, som också medverkat i Pang Prego, för att skapa ett satiriskt radarpar.

Jesper Ronndahl Barn photo 2

Tillsammans med Svensson bildar Sissela Benn och Emma Hansson humorgruppen Einsteins kvinnor, som debuterade i SVT:s kortserien Centralskolan hösten 2007.

Dessutom har Rönndahl samarbetat på ett antal krogshower med Anders Johansson, Magnus Erlandsson och Fredrik Fritzson, bland annat En Gratis Krogshow , En Billig Krogshow , En Prisvärd Krogshow och Titta Vi Krogshow .

Jesper Rönndahl, 38, skänkte sig själv med sin fru Marie Agerhäll, 38, som också är välkänd i samhället. Marie är manusförfattare, regissör och skdespelare till yrket

Jesper och Marie har också jobbat hårt under tiden. Det var De som kom på idén till SVT-komediserien Dips som hade premiär 2018. Han skrev även manus och spelade huvudrollen i serien.

De har en son tillsammans och enligt Jesper är det Marie som för tillfället ställer till allt strul med sitt arbete.

Jesper Ronndahl Barn photo 1

Enligt Jesper Rönndahl, som talar i TV-programmet Skavlan om huvudpersonens arbetsrelaterade uppgifter, – är det en väldigt enkel uppgift, och resultatet är att hon slutför allt.

Jesper Rönndahl och Marie Agerhäll utbytte gåvor i september 2017. Paret har en son som bor med honom. Det gick en lavin av vigseln i Malmö, och vigselförrättarna var ingen mindre än Liv Strömquist, serietecknaren.

Jesper Rönndahl Barn

Marie Agerhäll är producent, manusförfattare, regissör och skdespelare som jobbar inom underhållningsbranschen. Han har bland annat regisserat “Dips”.

Jesper Rönndahl är komiker, skribent, producent och skdespelare som även varit med i tv-serien “P spret” vid två tillfällen.

Jesper Ronndahl Barn photo 0

Som ett resultat av att ha deltagit i en satirisk informationsvideo riktad till fysiska turister skapade Jesper Rönndahl rubrikers i hjärtat av staden. Detta skedde inte i Kinesiska Staten, som Jesper Rönndahl upptäckte på en ursäkt.

Jesper Rönndahl Barn

Rating