Markus aujalay fru

Markus aujalay fru

Markus aujalay fru |Markus Aujalay föddes i Sverige av en burmesisk pappa och en svensk mamma. Man tror att hans farfar föddes i den norra indiska delstaten Punjab och flyttade till Burma när han var 17 år gammal. Hans son föddes i det landet, och han träffade så småningom Markus mamma i England.

Aujalays första jobb som kock var på Arlandia hotel, som han började på några år efter gymnasiet. Senare erbjöds han en tjänst på Operakällaren.

Under de följande åren har Aujalay arbetat på restauranger som Fredsgatan 12 i Stockholm, Winterviken in re och Fjällpuben in re, samt suttit i juryn för tv-programmen Sveriges mästerkock och Sveriges yngsta mästerkock (Masterchef Junior Sweden)

Utöver detta har han skrivit ett antal böcker, vilket gör att han inte har fler alternativ inom en snar framtid. Men en aspekt av hans liv som han tycker är mer bekväm är hans privata liv.

2018 kunde Hänt bekräfta att Markus hade en flickvän, något han tidigare hade missat att nämna. Ingela Widström heter hon och det är troligt att hon kommer att kunna berätta att hon har jobbat hårt på jobbet.

Ingela har tidigare arbetat som inslagsproducent för TV-programmet Sveriges mästerkock från starten 2011, men nu jobbar hon för produktionsbolaget Jarowskij.

Som Ingela påpekade är jag Markus flickvän, och vi har rest tillsammans de senaste fyra åren, från Hänt 2018.

Markus fick Innan Ingela i present av Erika Michael. Markus och hans ex-flickvän kom överens om att de skulle fortsätta att köra sina krogar som ett team även efter att deras skilsmässa var klar.

Eftersom de har börjat fräscht efter skilsmässan är det osannolikt att det skulle bli några missförstånd dem emellan.

Markus jobbar på företagets alla sju orter och pengarna rusar in. Winterwiken AB, företaget som äger de framgångsrika krögarna Winterwiken, räknar med att tjäna 23 718 000 kronor under 2019.

Markus aujalay fru

Det vinnande budet var 1514 000 kronor, men det vinnande budet var 12 814 000 kronor och det vinnande budet var 1514 000 kronor. En spännande framgngssaga, för att vara säker!

Restaurang Tegelbacken, den andra restaurangen som ägs av Markus, värderades till 12 375 000 kronor för år 2019 – men tjänade faktiskt 1 232 000 kronor under första kvartalet.

Tegelbacken Stockholm Restaurang-Vin-Bar AB, som verkar under namnet Tegelbacken Stockholm Restaurang-Vin-Bar AB, har fått totalt 8 423 000 kronor i finansiering.

Markus aujalay fru

Markus aujalay fru