Eric Saade Familj

Eric Saade Familj

Eric Saade Familj |Saade föddes i Kattarp, en liten stad i Helsingborgs kommun i den svenska provinsen Skåne, till Marlene Jacobsson, en svenska, och Walid Saade, en palestinier från Libanon. Saade är son till Marlene Jacobsson och Walid Saade.

När hans föräldrar separerade när han var fyra år flyttade han ihop med sin mamma. Saade är det andra barnet i en familj på åtta barn, inklusive halvsyskon.

Efter att ha sett Michael Jackson på tv började Saade sjunga, med ytterligare musikaliska inspirationer inklusive Robbie Williams, Bryan Adams, Backstreet Boys och Justin Timberlake, bland andra.

Saade var en av grundarna av What’s Up, ett svenskt pojkband som även bestod av Robin Stjernberg, Ludwig “hejLudde” Keijser och Johan Yngvesson, som bildade gruppen 2007.

Dess medlemmar valdes bland hundratals kandidater som deltog i en tävling där de tävlade. Under Ericsson Globe tävlade femton finalister (inklusive Saade) och de fyra segrarna valdes in i bandet som dess grundande medlemmar.

Det var våren 2008 när What’s Up! började turnera i Sverige och bandet publicerade ett album, In Pose, som varade en vecka på #40 på den svenska albumlistan.

Förutom albumets två singlar, “Go Girl!” toppade som nummer 5 på den svenska singellistan, medan “If I Told You Once” nådde sin topp på #16.

De spelade in den svenska versionen av temalåten Camp Rock och dubbade karaktärernas röster, som fanns med i Disney Channels svenska trailer. När Saade lämnade bandet för att göra en solokarriär tog Johannes Magnusson över som bandets sångare.

Sedan han greps för första gången har det gått ett år och det har gått tio år sedan han förknippades med etiketten Popular.

Att han fortfarande är hos oss ett år senare är bara en slump. Han har skaffat en fregan av Christer Björkman under ett antal år, men eftersom det här är veteranens sista säsong tycker han att det är lämpligt.

Christer är en av de personer som har haft en betydande inverkan på mitt liv och min musikaliska karriär. Att kunna göra det på årsdagen av segern, som ett slags jubileum, är en underbar sak. Dessutom uttrycker Eric sin entusiasm för hela mellosammanhanget.

När Christer ställde frgan hade Eric redan tagit sitt beslut. Varje minut skrevs i somras, efter ett vär som var svårt för Eric på grund av närvaron av flera olika orsaker.

Eric Saade Familj

Jag var väldigt deprimerad över mitt liv, delvis till följd av hela Corona-problemet, men det var särskilt deprimerande efter uppbrottet med Nicole, som Eric förklarar.

När sommarmånaderna närmade sig började rykten cirkulera om att Eric samlat på sig en stor summa pengar till förmån för influencers och modellen Hanna Schönberg.

Efter upptäckten att Hanna och Eric upplevde semestra på samma våning, väcktes följarnas frågor, även om det var en positiv utveckling innan förhållandet formaliserades.

Eric Saade Familj

Eric Saade Familj