Charlotte kallas föräldrar

Charlotte kallas föräldrar |Sveriges Kalla vann guldmedaljen i kvinnornas 10 km enskilda ras vid vinter OS i Vancouver, British Columbia, Kanada, avslutade tävlingen med en tid på 24: 58,4 sekunder.

I samma spel tog hon och Anna Haag hem en silvermedalj i Team Sprint-evenemanget, som de vann tillsammans.

En silvermedalj i Skiathlon-tävlingen den 8 februari i Sochi följdes av ett annat silver i den klassiska tävlingen den 13 februari i samma stad.

När hon tävlade i 4 x 5 km kvinnors relä, hölls den 15 februari, sprang hon i det sista benet och började tredje, 25,7 sekunder bakom den första platsen och 19,9 sekunder bakom den andra platsen. Men hon stängde snabbt klyftan och övertog sina konkurrenter i finalen rakt och tillåter Sverige att vinna guldmedaljen.

Kalla vann Skiathlon vid 2018 vinter OS i Pyeongchang, blev den första kvinnan att göra det på spelen. Hon bröt sig bort från den ledande gruppen på det sista varvet av kursen för att vinna med 7,8 sekunder över Marit Bjrgen, som slutade på andra plats.

Hennes seger gjorde henne den första svenska kvinnan för att vinna tre vinter olympiska guldmedaljer, och matchade också henne med kanotist Agneta Andersson för de mest olympiska guldmedaljerna som vunnits av en kvinnlig svensk i total historia.

Det är lite medaljens bakom. Enligt Lena, för många journalister, är valet mellan framgång och misslyckande.

I synnerhet när jag hör hur de rusar charlotte till sjukhuset efter att hon har kollapsat, eller när de gör personliga kommentarer om henne, till exempel hur hon talar, har det gjort mig obekväma i min mamma närvaro.

Under en tid var jag under intrycket att det inte fanns någon bra anledning att helt ignorera tidsplanen. När Charlotte vinner vill jag komma ut ur huset och göra lite hand i hand i Matafären.

Det kommer inte bli lätt, jag lovar dig. Lena och Lena mor, Lena, sade att de äldste vill att alla ska be, gratulera och vara bra.

Den som inte kan resa så ofta eller så ofta som en önskan, tillsammans med Charlotte och hennes följeslagare Anders Svanebo, som också är en Elitskidkare, är bland Avigsidor, som bland annat kan ses som flamkar sig över himlen när någon slås genom blixtnedslag.

När det gäller Kallas var detta fallet i juli när hela Flickorna Kalla med sina respektive familjer planerade ett nyårs semester med sin mamma och Fars Särbo.